LOL Rank nasıl yükseltilir?

LCS maçları izleyin ve Yayıncıları izleyin montage gibi videolar ile istediğiniz heroya tam adapte olun. ben EU WEST oyuncusuyum, kümem Master.
Ben sezon 5'ten bu yana oynamaktayım. 5 Kasım'da EUW sunucusunda oynamaya başladım. Türkiye sunucusundaki hesabımı satmıştım. İlk açtığım hesap şuan kullandığım hesap ancak bütün yatırımımı ikinci hesabım için yapmıştım. Bu zamana kadar tryhard oynayıp lig kasmayı hiç denemedim. Kendime ufak hedefler koydum olabildiğince az maçla oralara çıkmayı denedim.

Bu zamana kadar erişebildiğim en yüksek seviye Platin. Belki çok daha fazla oynasaydım çok yükseklere çıkabilir veya çıkamazdım onu 9. sezonda deneyeceğim. Son 2 sezondur toplam 50-100 maç atıp Şanlı kostümünü alabilmek için Gold'da bırakıyorum. Genel olarak arkadaşımın birden çok hesabı var. Ama gerçekten birden çok. Yaklaşık 10-15 tane falan. Onun hesaplarını Gold ve Platin'e çıkarıyoruz. Hem birlikte takılırken eğlenmiş oluyoruz. Sihirdar adım: 17th of October.

Türkiye sunucusunda herhangi bir hesabım yok. Sezon 5-7 arasındaki bütün Şanlı ödüllerine sahip olan hesabım TR sunucusundaydı onu da söylediğim gibi sattım aldığım ücretle Avrupa sunucusuna geçtim.

Hocam yanlış anlamayın ancak LCS tarzı profesyonel lig maçları rekabetçi (competitive) maçlar olduğu için tamamıyla takım oyunudur. Yeni başlamış oyuncuların buradan kapabilecekleri, anlayabilecekleri şeyler azdır.

Bunların yerine kore Tek/Çift dereceli maç geçmişlerini izlerlerse Solo Queue olduğu için daha gerçekçi pozisyonlarla karşılaşırlar. Sonuçta şuan bir oyuna girsen takımın alt koridor oyuncun için yatırım yapmayacaktır. LCS tarzı oyunlarda minyonları genelde alt koridor oyuncusuyla paylaşırlar.
Hocam sizi sorguluyorum gibi bir anlam oluştu galiba haddime değil böyle bir şey başka anlamlara yormayın lütfen o anlamda dememiştim ben.

Hocam sizi sorguluyorum gibi bir anlam oluştu galiba haddime değil böyle bir şey başka anlamlara yormayın lütfen o anlamda dememiştim ben.
Yok estağfurullah, sanırım mesajlar karıştı. Ben en alttaki 2 paragrafı diğer arkadaş için yazdım eğer oradan bahsediyorsan. AB Batı sunucusunda oynadığımdan bahsettiğim kısmı ise sadece kendi hikayemden bahsetmek istedim.

Yok estağfurullah, sanırım mesajlar karıştı. Ben en alttaki 2 paragrafı diğer arkadaş için yazdım eğer oradan bahsediyorsan. AB Batı sunucusunda oynadığımdan bahsettiğim kısmı ise sadece kendi hikayemden bahsetmek istedim.

Hocam çok bilgili bir kişiye benziyorsunuz oyun hakkında. Bir şey sormak istiyorum, 2015 civarı oyunu bıraktım küçük çocuklarla uğraşmaktan ve yeterli çaba harcadığım halde sırf başkasına sinirlendi diye oyunumu mahvetmelerinden bıktım. Arkadaşlarım oynuyor hala. Tekrar başlasam mı diye düşünüyorum. Fikrini alabilir miyim?

Hocam çok bilgili bir kişiye benziyorsunuz oyun hakkında. Bir şey sormak istiyorum, 2015 civarı oyunu bıraktım küçük çocuklarla uğraşmaktan ve yeterli çaba harcadığım halde sırf başkasına sinirlendi diye oyunumu mahvetmelerinden bıktım. Arkadaşlarım oynuyor hala. Tekrar başlasam mı diye düşünüyorum. Fikrini alabilir miyim?
Dostum dürüst olmak gerekirse benim de bazı zamanlar sportmenlik dışı davranışlar sergilediğim oluyor. Bu olayları bir maçtan daha fazla seri yakalayıp yaşayabiliyorsunuz. 5-10 maç üst üste geldiği ve sizi çileden çıkarttığı zamanlar da oluyor.

Oyun sohbet oyunu değil, bu yüzden sohbeti kullanmazsan her halükarda kafan rahat olur. Bir de EUW sunucusunda oynarsan oyun bilgini daha kaliteli düzeylere taşıyabilir ve Türkiye sunucusundan biraz daha takım arkadaşlarına sahip olabilirsin.

Şu anancı veledler olmasa tekrar döneceğim oyuna ama artık çok bıktırdılar ne yazık ki:) İlk zamanlarından beri oynuyordum fakat son dönemlerde çok rezil br platform olmaya başladı. Geri döneyim dedim durum vahim gibi sanki (oyun değil oyuncular).

Aslında eskisi gibi küfürcü insanlar kalmadı. TR sunucusunda hesabım platin 1 kümesinde. Okul dolayısıyla pek vakit bulamasam da oynamaktan keyif alıyorum. Bayağıdır insanların ailevi değerlerine küfür eden insanlar görmedim. Rapor sistemi şuan için güzel işliyor gibi. Oyun sonu "ez game , kolaydı" gibi aşağılayıcı sözler kullanan insanlar bile ceza alıyor. Fakat tek bir sorun var. Şu sıra oyunuma gelen "boosted" insanlar..

Aslında eskisi gibi küfürcü insanlar kalmadı. TR sunucusunda hesabım platin 1 kümesinde. Okul dolayısıyla pek vakit bulamasam da oynamaktan keyif alıyorum. Bayağıdır insanların ailevi değerlerine küfür eden insanlar görmedim. Rapor sistemi şuan için güzel işliyor gibi. Oyun sonu "ez game , kolaydı" gibi aşağılayıcı sözler kullanan insanlar bile ceza alıyor. Fakat tek bir sorun var. Şu sıra oyunuma gelen "boosted" insanlar..
Ben neden ceza aldıklarını göremiyorum acaba ? Aynı eloda bulunuyoruz birde.

Ben neden ceza aldıklarını göremiyorum acaba ? Aynı eloda bulunuyoruz birde.
Hocam elbette vardır küfürcü insanlar. Fakat eskiye oranla bayağı bir azaldı diye düşünüyorum.
Sezon 2 veya 3'de açılan hesapların banlanmama gibi bir kuralı var. Sanırım 2 idi. Siz bizim eski göz ağrılarımızsınız sizi kesinlikle süresiz banlamayacağız gibi bir açıklama yapılmıştı. Harici diğer banlar oluyor. Chat ban olsun,ard arda afk kalırsan oyuna girmeden önce 5-10-20 dakikalık cezalar olsun. Bence bu küfür konusu fazla abartılıyor. Misal bir ulti kaçırdın diye biri sana kolsun,mal veya daha ağır bir hakarette bulundu. Sen uzatma bu durumu belliki karşındaki silik bir tip. Kaale alma bu tarz kişileri veya senle alakası olmayan başka bir ikilimi tartışıyor. Görmezden gel,görmezden gelemiyorsan mutele gitsin. Ben eminim küfürden dert yananlar özellikle bu anı kovalıyor. Biri bişey yazınca hemen cevap vermek zorunda değilsiniz. Birinin kolsuz demesi ile kolsuz,mal demesi ile mal olmuyorsunuz. Sizin klavyede cevap vermeye çalıştığınız kişiler,bilgisayar başında yosun bağlamış asosyallikten beyni bulanmış şu hayatta hiçbir başarı elde edememiş. Tek varlığını oyunda bulmuş veya bulacağını sanan kişilerdir. Bu seviyedeki insanlar ile tartıştığınız zaman siz haklı olmuyorsunuz. Sizde onun seviyesine inip ikinizde haksız oluyorsunuz. Bu arada yanlış anlamayın bu konuda ikinizi etiketleyip cevap verdim ama bu konu genel olarak çok küfür oluyor çok kanser kitle var diyenlere. Bırakın konuşsun dursun. Emin olun sizden cevap gelmeyince dahada çıldırıcaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı