YıldırayDgn
Kilopat
Daha fazla
LCS maçları izleyin ve Yayıncıları izleyin montage gibi videolar ile istediğiniz heroya tam adapte olun. ben EU WEST oyuncusuyum, kümem Master.
Hocam sizi sorguluyorum gibi bir anlam oluştu galiba haddime değil böyle bir şey başka anlamlara yormayın lütfen o anlamda dememiştim ben.Ben sezon 5'ten bu yana oynamaktayım. 5 Kasım'da EUW sunucusunda oynamaya başladım. Türkiye sunucusundaki hesabımı satmıştım. İlk açtığım hesap şuan kullandığım hesap ancak bütün yatırımımı ikinci hesabım için yapmıştım. Bu zamana kadar tryhard oynayıp lig kasmayı hiç denemedim. Kendime ufak hedefler koydum olabildiğince az maçla oralara çıkmayı denedim.
Bu zamana kadar erişebildiğim en yüksek seviye Platin. Belki çok daha fazla oynasaydım çok yükseklere çıkabilir veya çıkamazdım onu 9. sezonda deneyeceğim. Son 2 sezondur toplam 50-100 maç atıp Şanlı kostümünü alabilmek için Gold'da bırakıyorum. Genel olarak arkadaşımın birden çok hesabı var. Ama gerçekten birden çok. Yaklaşık 10-15 tane falan. Onun hesaplarını Gold ve Platin'e çıkarıyoruz. Hem birlikte takılırken eğlenmiş oluyoruz. Sihirdar adım: 17th of October.
Türkiye sunucusunda herhangi bir hesabım yok. Sezon 5-7 arasındaki bütün Şanlı ödüllerine sahip olan hesabım TR sunucusundaydı onu da söylediğim gibi sattım aldığım ücretle Avrupa sunucusuna geçtim.
Hocam yanlış anlamayın ancak LCS tarzı profesyonel lig maçları rekabetçi (competitive) maçlar olduğu için tamamıyla takım oyunudur. Yeni başlamış oyuncuların buradan kapabilecekleri, anlayabilecekleri şeyler azdır.
Bunların yerine kore Tek/Çift dereceli maç geçmişlerini izlerlerse Solo Queue olduğu için daha gerçekçi pozisyonlarla karşılaşırlar. Sonuçta şuan bir oyuna girsen takımın alt koridor oyuncun için yatırım yapmayacaktır. LCS tarzı oyunlarda minyonları genelde alt koridor oyuncusuyla paylaşırlar.