LoL skin changer ban sebebi mi?

Riotun kostümlerini kullanmanı sağlayan uygulamalar ban sebebi ama custom yapılan(michael jackson talon kostümü gibi) kostümleri kullanmak değil. Ama her türlü bir uygulama kullandığın için tespit edilip ban yiyebilirsin.
Riot'un bu konudaki resmi konumu "Riski size ait". Eğer oyunda olan bir skini bedavaya kullanmaya çalışmıyorsanız ve "Rekabetçi Avantaj sağlayacak bir skin" kullanmıyorsanız çok büyük ihtimalle ban yemezsiniz. Şahsen EU West sunucusunda kullanıyorum ve ban yemedim.

Reis kısacası şansına bağlı. 5 yıl kullanıp ban yemeyende varmış, 5 yıl kullanıp yiyende var benim arkadaşta olduğu gibi. Benim tavsiyem kullanma hatta lolu bırak :D ben bırakmaya başladım bile farklı oyunlar oynuyorum

ben riot gamese sordum ticket acarak ve bu cevabı verdiler

Oyun içerisinde bazı eklentiler ekstra faydalı olabilse dahi Riot Games olarak hiç bir 3. parti eklentinin ve/veya uygulamanın kullanılmasını oyuncularımıza önermiyoruz.

Bu tarz uygulamalar oyun dosyalarına zaman zaman zarar verebildiği için 3. parti yazılım olarak algılanıp hesabını belli yaptırımlara maruz bırakabilirler... Eğer kullandığın herhangi bir yazılım LOL dosyalarına müdahalede bulunmuyor ya da Vanguard'ın çalışmasına engel olmuyorsa bir problem olmayacaktır, ancak ileriki yamalarda sorun teşkil edip etmeyeceğinin garantisini sana veremem. Hesabının güvenliği açısından herhangi bir üçüncü parti yazılım konusunda dikkatli olman gerekiyor.

Dolayısıyla biz bu uygulamaların kullanımını önermiyoruz. Eğer oyuncular bu durumdan dolayı her hangi bir sorunla karşılaşırlarsa bütün sorumluluk onlara ait oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı