LoL Türkiye Sunucusunun Düzeleceğine İnanan Var mı?

LeBlanc

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2018
Mesajlar
1.176
Çözümler
1
Ben oyuna sezon 4'ün sonunda başladım. O zamanlar da aynıydı ve şu an sezon 10 olacak halen aynı rezalet. Bizim insanımızın fabrika çıkışı sorunlu sanırım. Daha lobideyken chat kullanmaya başlayıp kavgaya tutuşanlar mı dersiniz, adcsine küsüp başka lanelere kaçan ve gittiği lanedeki adamın geriye düşmesine sebep olan mı dersiniz, yoksa dakika 5 gibi 3 kere ölüp "15 ff" diye zırlayan mı dersiniz hepsi var bu çöplükte. Hadi küfür edenleri susturduk diyelim neyse. E oyun bilgisi desen o da yok. 0-5 oynayan insan neden halen hasar takasına girmeye çalışır ki? Bizim insanımızda hiç taktiksel düşünme yok sanırım. Hayde hurrraaa deyip önüne gelene vur oldu bitti. Ben bu çöplükten 1 sene önce kurtuldum ama bazen TR sunucusuna girmek zorunda kalıyorum arkadaşlarım orada olduğundan dolayı ve inanın oynadığım oyundan zevk almıyorum. Ben batı sunucusunda oynarken gündelik olarak 10 maç atıyorsam 9 maç eğlenip, o rekabet ruhunu hissediyorsam maalesef TR sunucusu için bu durum 10' da 2 bile olmuyor çoğu zaman. Daha neler var neler ama anlatmakla bitmez oynayan arkadaşlar daha iyi bilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun sunucuda oynayan insanlarda değil, Türkiye'de yaşayan insanların çoğunda. Akıllarına girip bir şekilde düzeltemeyeceğimize göre hiçbirini, ya da vanish olmayacaklarına göre, hayır, düzelmeyecek.
 
LOL oynamadım hiç ama oynadığım bir çok MMO var. Her zaman yaş ortalaması en yüksek ve en az Türk oyuncunun olduğu serverleri seçerim.
 
Moba'yı E-Spor olarak düşünmeyen çoğu insan chatte ana avrat küfür ediyor. İnternet ne de olsa, istediğiniz her şey olabiliyorsunuz. Gerçek hayattaki aşağılık komplekslerini oyunda atmaya çalışıyorlar. Çok düşünüyorum bana durduk yere küfür eden insanın hayatını. Acaba babasından dayak vs. mi yiyor? Herkesi susturup orman oynamak en mantıklısı.
 
Geçen LOL’mü indirsem dedim, sonra dedim ki olum küfür edecekler sana sabah akşam!! Bende elmas hesabım maziye gömme kararı aldım. ETS2 oynuyorum mutluyum.
 
TR'de oynamayı en son GrandMaster 250LP'deyken bırakmıştım. Hesabımı satmıştım sonra da. Benim karşılaştığım iki problem vardı. Genelde iki kere üst üste öldükten sonra senin de dediğin gibi oyunu sırf oynamak için oynamaya başlayanlar. O andan itibaren kazanmak ve kazandırmak istemeyenler. Bir de oyuncu sayısının azlığı, özellikle de benim oynadığım Challenger / Grandmaster elosunda az aktif oyuncu vardı benim oynadığım saatlerde. Bu yüzden sürekli aynı kişiler takıma gelip duruyordu. Bir önceki oyundan tanıyıp bilerek besleyenlerle ya da trolleyenlerle karşılaşıyordum.

EUW Diamond 1/2 eloda oynadığım zamanlarda, orada da rastlayabiliyordum bunlara. Bu yüzden oyunlar fazlasıyla dodgelanıyor ve bekleme süreleri birkaç dakika daha uzuyor. Bu durum EUW'de de var ancak çok daha az rastlanıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı