LoL'de çok tilt olmak

Sinan Engin v1

Decipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar normalde LoL'de pek tilt olmam ve fazla küfür etmem ama plat olduktan sonra nedense daha çok feedlemeye ve toxicleşmeye başladı ve kendimi kaptırıp ben de küfür etmeye başladım ve bu yüzden 14 günlük ban yedim. Bu yüzden de az da oyunda soğudum ama oynamasamda elo düşeceğim. Bana fikir ve tavsiyelerinizi önerirseniz teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar normalde LoL'de pek tilt olmam ve fazla küfür etmem ama plat olduktan sonra nedense daha çok feedlemeye ve toxicleşmeye başladı ve kendimi kaptırıp ben de küfür etmeye başladım ve bu yüzden 14 günlük ban yedim. Bu yüzden de az da oyunda soğudum ama oynamasamda elo düşeceğim. Bana fikir ve tavsiyelerinizi önerirseniz teşekkür ederim.
Hocam monitörü kırmamaya özen gösterin.

Bir daha küfür etmemeni öneririm. 14 günlük banlardan sonra sınırsız ban da yenilebiliyor.

Şunu da bırakayım:

Kafaya takma elo düşeceğim diye kendi tilt etmek gerek yok başka hesap aç ya da 30 levellik hesabınız varsa onandan tekrar dereceli kasmaya başla şahsen ben öyle yaptım.

Platin eloya hoşgeldin. Görebileceğin en kötü elo. Boost dolu olduğuna veriyorum ben. Sustur all atmak iyi bir fikir. Ben sıfırlamalardan hemen sonra lig kasmaya düşünüyorum.

kardeşim şimdi ellerini klavyeden çekeceksin masaya vurucaksın eyer ki leptop kullaniyorsan touch pad in sol kısmını orta sertlikte elinle vurucaksın leptop un sol tarafındaki usb ler çalışmaya bilir ses gidebilir bi kere daha vursursan düzeliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı