LoL'de daha iyi oynamak

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.599
@Silinen üye
Yol yakınken bırakmanı öneririm, ama bırakmam diyorsan yazdıklarımı pür dikkat dinle. Ben +15 challenger hesap kastım. TR, WEST, NA gibi serverlarda çok vakit geçirdim. Her ligi ve oyuncu tiplerini bilen biriyim. Bronze, Silver, Gold, Platinum gibi elolardan rahatlıkla çıkmak istiyorsan kendine main'i mid lane olan bir premade bul. Mainin jungle ise en az 3 jungle herosunu adın soyadın gibi bil. Oyun ayarlarından haritayı 100'e çek, sağ gözün hep haritada olsun. Oyunda chat'i komple sustur. Rün dizilimlerini karşıdaki herolara göre yap, ezber değil. Saydığım liglerde hızlı yükselmek istiyorsan Gragas, Nocturne, Taliyah oynamasını öğren. Oyuna karnın aç şekilde girme, dikkatini veremezsin. En önemlisi her profesyonel oyuncunun dediği gibi oyun tekrarlarını izle ve hatalarını gör. Her oyun arası 10 dakika ara ver. Bozgun aldığında tekrardan oyun atma. Profesyonel oyuncuları kesinlikle izle. Günde en az 6 maç at. Son kural olarak asla küfür etme, tilt olma bunun bir oyun olduğunu unutma.

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle hepinizin görüşüne sonsuz değer veriyorum hepinize tek tek cevap vermeyi gönlüm istiyor. Elimden geldiğince yazmaya çalışacağım LoL'ü bırak diyen dostlarım sizlere o kadar çok katılıyorum kendimi daha iyi şeylere yöneltebilsem işte ama nasıl desem bağımlılık seviyesine gelmiş artık oynamadan dururum ama oyun olarak artık sadece LoL keyif veriyor oda TR serverinde ne kadar veriyorsa işte. Gerçekten rezalet bir sunucu ailevi değerlere saygı kesinlikle sıfır.

Çok tessekur ederim bende gerçekten takıldım 1K maçım vardır herhalde dereceli ve normal falan falan abartmak gibi olmasın birkaç hesap daha kasıyorum.

Keşke bırakabilsem ama işte evinizde bir bilgisayar olunca ve içinde sadece oynanabilecek oyunlarda LoL olunca öyle oluyor. FPS oyunları çok sarmiyor oynarım arada ama.

40K civarı ırelia'm var severek oynuyorum ama çok iyi değilim Kore'deki oyuncular kadar akıcı ve seri oynayamiyorum ama şampiyona skillsetiyle falan gayet hakimim.

Çok teşekkürler.

Gerçekten çok haklısınız ama elde değil işte.

Size katiliyorum hocam müsait bir vakitte tabii ki neden olmasın.

Artık LoL'den o kadar çok sıkıldım ki çalışmak için sanayiye gidiyorum siz hesap edin. :D.
Zaten geldiğimde bitmiş halde oluyorum, birazcık sosyalde takılıp uyuyorum sonra.
Bir işe girmeniz sizin açınızdan çok iyi olacağını düşünüyorum.
Edit forumdaki bazı arkadaşlar benim boş laf yaptığımı düşünebilir. Forumda bu zamana kadar çok aktiftim. 3 4 aydan sonra ilk defa bugün gittim çalışmaya. Neyse arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı