Teemo'nun Mantarlı Sotesi
Picopat
Üst koridor Teemo oynayın hocam. Donmuş balyoz ve Mahvolmuş Kralın Kılıcı build kasın. Muteleyin ve sadece koridor itin. Bol şans. 

Arkadaşlar öncelikle hepinizin görüşüne sonsuz değer veriyorum hepinize tek tek cevap vermeyi gönlüm istiyor. Elimden geldiğince yazmaya çalışacağım LoL'ü bırak diyen dostlarım sizlere o kadar çok katılıyorum kendimi daha iyi şeylere yöneltebilsem işte ama nasıl desem bağımlılık seviyesine gelmiş artık oynamadan dururum ama oyun olarak artık sadece LoL keyif veriyor oda TR serverinde ne kadar veriyorsa işte. Gerçekten rezalet bir sunucu ailevi değerlere saygı kesinlikle sıfır.
Çok tessekur ederim bende gerçekten takıldım 1K maçım vardır herhalde dereceli ve normal falan falan abartmak gibi olmasın birkaç hesap daha kasıyorum.
Keşke bırakabilsem ama işte evinizde bir bilgisayar olunca ve içinde sadece oynanabilecek oyunlarda LoL olunca öyle oluyor. FPS oyunları çok sarmiyor oynarım arada ama.
40K civarı ırelia'm var severek oynuyorum ama çok iyi değilim Kore'deki oyuncular kadar akıcı ve seri oynayamiyorum ama şampiyona skillsetiyle falan gayet hakimim.
Çok teşekkürler.
Gerçekten çok haklısınız ama elde değil işte.
Size katiliyorum hocam müsait bir vakitte tabii ki neden olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.