LoL'de kazanmak imkansız

Can çalma nerf yediği kadar ağır yarada nerf yedi. Hala 1v5 atabiliyorsun. Şuanki yamadaki aatrox nerfünden önce Kararma+DD alıp 1v5 atıyorlardı master eloda.
Yüksek eloda oynamadığım için ne zaman ne yapmam gerek bilemiyorum, bol video izliyorum ancak izlediğim soloq videolarında adamlar ya kendileri taşıyorlar ya da yüksek eloda oynuyorlar. Anlaşılan sonsuza kadar altın kalacağım.

Kayn Aaatrox Katarina Kogmaw genelde bunlar.
Katarinayla oynarsan çıkabilirsin o elodan. Sürekli lane'i pushla. Sürekli roama çık. Hatta lane'i pushlamadan bile roama çık.

Eğer başka karakter öğrenirim diyorsan, Vladimir öneririm. Kendim de internet problemimi düzelttiğim zaman sadece Vladimir ve Twitch oynayarak westte rank kasacağım. Vladimir aşırı iyi bir hypercarry. Gerçekten çoğu oyunu 1v9 kazanırsın.

Bak şimdi LoL'de kazanmak için ne yapacaksın biliyor musun? Arama çubuğunu açıyorsun, Denetim Masası'na gidiyorsun, program kaldır seçeneğini buluyorsun, League of Legends'ı seçip çift tıklıyorsun, kaldır diyorsun. Artık kazanmak, kaybetmek gibi bir derdin olmuyor. Kaybettiğin psikolojini de geri kazanıyorsun. Denendi onaylandı.:D

Katarinayla oynarsan çıkabilirsin o elodan. Sürekli lane'i pushla. Sürekli roama çık. Hatta lane'i pushlamadan bile roama çık.

Eğer başka karakter öğrenirim diyorsan, Vladimir öneririm. Kendim de internet problemimi düzelttiğim zaman sadece Vladimir ve Twitch oynayarak westte rank kasacağım. Vladimir aşırı iyi bir hypercarry. Gerçekten çoğu oyunu 1v9 kazanırsın.
Riven peki? Katarina çok banlanıyor ve alınıyor. Vladsa çok güçsüz başta ezilme ihtimali fazla.

Riven peki? Katarina çok banlanıyor ve alınıyor. Vladsa çok güçsüz başta ezilme ihtimali fazla.
Riven güçsüz hocam. Vladimirin earlysi burstu çok güçlü bu arada. Siz hafife alıyorsunuz. 450 Damage'a yakın burstu var level 4'te. Çoğu gold oyuncu bunu bilmez. Çok rahat kartopuna girersiniz. Vladimiri düşük eloda punishlemesi zordur ki bunu challengerlar bile yapamıyor eğer vlad oynayan kişi iyi bir OTP ise. Elite'in oynanış tarzını çok beğeniyorum ben. Düşük elolarda öyle oynayıp kazanmaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı