Maç kazanmak imkansız feğil aslında. Takımın en kötü oyalamaya başarırsa ayrık ittirme ile kazanılabilir. Lanede her türlü ezdiğim adamı 5 Dk yalnız bırakıyorum takıma yardım edeyim diye adan koridorda kule bırakmıyor. Haliyle her ne kadar önde olursan ol bu oyun kuleleri yıkarak kazanılıyor.
Hele bir de alameti 3 kuleye 1 inhibitör kulesine vurdurdun mu ufff. O kadar şanslı olabilir miyiz acaba?
Ayrıca Volibear üst koridorda çok rahat kabadayılık yapabiliyor. Ultisi ile dive atması çok rahat. Nerf yedi ama sadece skilleri 10 hasar azaltıldı. Yine kabadayılık yapmaya devam ediyor. Zaten kulelere verdiği hasar ortada. Bir de tahrip alacaksın offf.
Baktın lanede skor çıkmayacak durumda safe oynanıyor alamet varsa alameti alacaksın yoksa mide gideceksin. Eğer Shen isen git bota ulti at skor çıkar (Shen tank kasılmadığı zaman daha tuhaf bir Hero'ya dönüşüyor) tek CC de eriyor Master gibi hatta ad kasıldığı zaman Master Yi gibi bir karaktere dönüşüyor. (sadece Q Skill'i farklı yani

)
Ppden anlaşıldığı gibi Shen mainim. Ap kasarak yanında nashorun dişi alındığı zaman ad kasmışsın gibi bir hasar çıkartıyor neredeyse (aynı zamanda Q Skill'i güçleniyor büyü nüfuzu ile birlikte çok can yakar yüzde hasarı ile)
Mesela Shen ultisi kendisine yaramadığı için Garen Darius Pyke gibi Hero'lar yoksa karşısında çok rahat doğru oynandığı zaman koridorun içinden geçiyor. Hele o Q bıçağı tutsun oyyy. Lafa gerek yok. Ki skilleri ultisinden ötürü daha güçlü diğer Hero'lara göre. W Skill'i eğer karşıda düz vuruş hasarı veren bir Hero varsa çok rahatlatıyor. E ile CC veya mesafe kapatmak için kullanılabilir.
Vayne desek zaten durumu belli. Üst koridorda zaten dengesiz. Hele hortlağın pençesi aşırı büyüme alınırsa bir de buzdoğan eldiveni alacaksın sonrası normal skiller (kısaca tank Vayne olacak) çok rahat içlerinden geçer. Hele bir de saldırı hızı kasıcaksın güzelce (sürekli gerçek hasarı patlatabilmek için) çok rahat rakibin içinden geçer.
Aslında bir sürü Hero daha bozuk hale getirilebilir bunlar biraz örnekleri. Önemli olan nasıl oynadığın. Gerekirse takımına sen anlatacaksın ne yapmaları gerektiğini. Gerekirse alacaksın omurgakıranı.
Söylencek şeyler çok ama bende vakit yok. Ahh bir de PC'den oynayabilseydim. Wild Rift üzerinde daha ne hallerde olanlar var bir görseydiniz PC lolündeki troller daha masum gelirdi. Eline telefonu alan oynuyor oyunu. Trolleme orada en masum olay. Adam bilerek mi yapıyor artık anlamadım sürekli olarak koridoru ittiriyor geri bile olsa. Ondan sonra kule altında adamlar bir güzel kesiyor sonra 1 kere gang gelmedi diye sitem ederler.
Bu arada Wr'de Shen'i ormancı kategorisine koydular hatta bayağı iyi dönüyor ormanı. Ama gang potansiyeli bence biraz zayıf. Ultisi işlevli bir tek. Hele sürekli koridoru ittiren bir bot varsa gang atmak işkence oluyor.
O yüzden en iyisi ayrık ittirmek. Ormanda bile oynasam objektif yoksa ayrık ittireceksin. Başka yolu yok bu oyunun.