LoL'de kendimi nasıl geliştirebilirim?

Tavsiyem yayıncı izlemen. Mainin mid ise Naru izlemeni tavsiye ederim çünkü her maç öğretici çekiyor. ADC ise Zeitnot o da anlatıyor.
ADC olarak Zeitnot'a katiliyorum fakat bence oyun artik Naru'dan gecti, evet zamaninda cok iyi bir oyuncuydu fakat bu aralar Diamond uzerine cikamiyor. Ve bence elo atlamak istiyorsaniz ve oyuna yeni basladiysaniz 2 herodan fazla oynamamak onemli. Mesela ben Vladimir OTP'yim aylardir Elite500 ve archelauslol izliyorum onlardan ogreniyorum, ogrendim heroyu. Oyuna ilk basladigimda millet pro arenada ne pickliyorsa ben de onlari picklerdim cok guclu oldugu icin ama o zamanlar oyunu hic bilmedigimden elimde Anivia, TF gibi karakterler hic is yapmazdi. Dedigim gibi bence az ve oz hero oynamak onemli.

ADC olarak Zeitnot'a katiliyorum fakat bence oyun artik Naru'dan gecti, evet zamaninda cok iyi bir oyuncuydu fakat bu aralar Diamond uzerine cikamiyor. Ve bence elo atlamak istiyorsaniz ve oyuna yeni basladiysaniz 2 herodan fazla oynamamak onemli. Mesela ben Vladimir OTP'yim aylardir Elite500 ve archelauslol izliyorum onlardan ogreniyorum, ogrendim heroyu. Oyuna ilk basladigimda millet pro arenada ne pickliyorsa ben de onlari picklerdim cok guclu oldugu icin ama o zamanlar oyunu hic bilmedigimden elimde Anivia, TF gibi karakterler hic is yapmazdi. Dedigim gibi bence az ve oz hero oynamak onemli.
Naru'nun gameplayinden ziyade oyun bilgisi için izlemesini önerdim.

Boyle bir sey yok bence, mesela yuksek seviye oyuncular nasil yeni hesap acinca en az direkt grandmaster seviyesine kasabiliyor hesabini? Riot oyunlarina bilerek yollamiyor iyi kisileri. Iyi oynarsan, oyun kazanirsan MMR'in yuksek olur fazla lp gain ile elo atlarsin. Oyunu daha 1 senedir oynuyorum gold 2 elodayim su an. Oyunu daha cok ogrenmeye caba gosterirseniz her turlu elo atlarsiniz. Ben mesela sahsen kendime bir hedef elo belirliyorum, mental olarak iyi oldugum zamanlarda ranked atiyorum ve kazaniyorum. Herkes birazcik caba ile elo atlayabilir.

Troll çarimdi bir ara, sonra kasmak istedim, demirden gümüşe kadar çıkarttım.

Mesela bu Rengar. D3 smurf. Bot hesap. Bu adamın bana gelmesiyle win aldım. Karşıya gitse lose.

Kaç kere Katalar, Vayne-Kog-Jinx Lulu'lar geldi.

Yapabilecek bir şey yok. LoL %40 şans oyunu, %30 kendi yeteneğin, %30 takımın yeteneği.

Low elo playerlarının kendini avutma yöntemi :) Ben hiçbir zaman fakerin bjergsenin impactin vs.vs. takımım çok kötü geliyor deyipte hiçbir sezon challengera çıkamadıklarını görmedim. Bu adamlarda her sezon plattan başlıyor? Anivianın ağır nerfler yemeden önceki hali yani 2 yada 3 sezon önce 49 maç 46win aniviam vardı. Elmas 2 eloda. 2 afkye kadar taşıyordum nerdeyse. O dönemler prime dönemimdi. Syndra anivia ve zed mainlemiştim. Kısacası oynayan adam her türlü çıkıyor bu oyunda.
2 sene önce öyleydi artık öyle değil.Kasaadin creed apophis gibi zamanında challenger olmuş adamlar bile eskisi gibi cha a çıkamıyorlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı