Bu LoL denen oyunu hala niye oynuyorsunuz ki? Dünyada gördüğüm en kalitesiz oyunların başında geliyor ve kitlesi de bir o kadar çocuksu, toxic ve flamer. Sal gitsin, oyun zaten leş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Müessesemizin ikramıdır;LoL oynarken biri beni kışkırttı, ben de ona sövdüm sonra o da bana sövdü sonra kendimi tutamayıp ağır sövdüm (oyun boyunca beni kışkırttıktan sonr ) sonra özelden ekleyip biraz daha tartıştı benimle, "seni dava edeceğim" falan dedi sonunda. Sizce dava açar mı, açarsa ne olur? (18 yaşından küçüğüm)
LoL oynarken biri beni kışkırttı, ben de ona sövdüm sonra o da bana sövdü sonra kendimi tutamayıp ağır sövdüm (oyun boyunca beni kışkırttıktan sonr ) sonra özelden ekleyip biraz daha tartıştı benimle, "seni dava edeceğim" falan dedi sonunda. Sizce dava açar mı, açarsa ne olur? (18 yaşından küçüğüm)
Yahu hocam tecavüzcüler,dolandırıcılar,katiller serbest bırakılıyor da bu tür küçük şeylere mi dava açılacak ? Klavye delikanlısı diyorsun da, karşıda ki adam kışkırtmış ise karşı taraf da suçlu. Linç etmeye yer arayan tayfa gene toplanmış.Umarım sen ve senin gibi klavye delikanlısı işe yaramazlar yok olurlar böyle oyunlardan, oyunların tüm güzel neşeli yönünü yok ediyorsunuz. Karşıdakini kesemez ormancıya ağlar, troller sonra da ana bacı kayar. Umarım karşıdaki işin peşini bırakmaz da emsal teşkil edecek cezalandırmalar ortaya çıkar.
LoL'de bırak dava açmayı, Discord bile gelemiyorlar. Korkutmak için yaptığını düşünüyorum. Her gün yaşadığım klasik olaylar, TikTok'çu ergenin biri geliyor anancılık yapıyor ondan sonra kendini erkek zannediyor. Sosyal medyada herkes delikanlı.
Yahu hocam tecavüzcüler, dolandırıcılar, katiller serbest bırakılıyor da bu tür küçük şeylere mi dava açılacak? Klavye delikanlısı diyorsun da, karşıda ki adam kışkırtmış ise karşı taraf da suçlu. Linç etmeye yer arayan tayfa gene toplanmış.
"?" atman kışkırtmaya giriyor yalnız. Normal bir insan birisini kesince "?" atmaz. Onun dışında doğrusun.Ya ne alaka acaba? Bu dediğin Türk yargısının sorunu, anayasa metinleri bu tür durumlarda cezaları gayet iyi belirlemiş ama uygulamalarda yok, yani uygulamıyorlar. He madem bunlara çözüm istiyorsun okursun hukuk, hakim veya savcı olup anayasa maddelerini harfiyen uygularsın bu da senin Türk yargısına katacağın güzel bir değişiklik olur ancak ailesinden terbiyeyi alamayan arkadaşların da durdurulması gerek. Ben de LoL oynuyorum ancak bu durumlar bu günlerde özellikle 18 yaş altı bireylerde çok ortaya çıkmaya başladı. Adamı kesiyorsun, girmemesi gereken yerde, eksik itemi olduğu halde kazanamayacağı savaşa giriyor sonra chatten küçük bir "?" Atıyorsun basıyor anneye küfürü sence bunun durması gerekmez mi? Önceki yazımda da karşı tarafı savunmadım ancak yaptığın savunma aşırı saçma oldu.
"?" Atman kışkırtmaya giriyor yalnız. Normal bir insan birisini kesince "?" Atmaz. Onun dışında doğrusun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.