LoL'de kışkırttığı için küfrettim ve dava açmakla tehdit etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
LoL'den ceza alan görmedim fakat oyundan küfür ettiği için ceza alanı gördüm. Büyük ihtimal bir miktar para cezası + açtıysa tazminat talebine dair belirlenen miktarı ödersin. 18'i geçtiğinde bunu yaparsan hapse kadar yolu var.
 
Küfür ederken bize mi sordun?

korkutmak için demiştir.
Bu şey değilmi evet Şey :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ya ne alaka acaba? Bu dediğin Türk yargısının sorunu, anayasa metinleri bu tür durumlarda cezaları gayet iyi belirlemiş ama uygulamalarda yok, yani uygulamıyorlar. He madem bunlara çözüm istiyorsun okursun hukuk, hakim veya savcı olup anayasa maddelerini harfiyen uygularsın bu da senin Türk yargısına katacağın güzel bir değişiklik olur ancak ailesinden terbiyeyi alamayan arkadaşların da durdurulması gerek. Ben de LoL oynuyorum ancak bu durumlar bu günlerde özellikle 18 yaş altı bireylerde çok ortaya çıkmaya başladı. Adamı kesiyorsun, girmemesi gereken yerde, eksik itemi olduğu halde kazanamayacağı savaşa giriyor sonra chatten küçük bir "?" Atıyorsun basıyor anneye küfürü sence bunun durması gerekmez mi? Önceki yazımda da karşı tarafı savunmadım ancak yaptığın savunma aşırı saçma oldu.
"Adam haklı" diye bir savunma yaptım mı ben ? Konuyu açan elbette ki haksız, ben sadece bir ceza almaz dedim. Okuduğunu anlamıyorsun daha. Benim demek istediğim hukuk alanındaki çoğu meslek sahibi kişi, bunları uygulamıyor. Kışkırtma derken ben şunu kastediyorum : Adamı rahatsız edip ondan sonra da adam küfrederse 2 taraf da haksız olur. Senin de anladığın şey aşırı saçma gerçekten. Anlamak istemiyor millet ...
O sadece küçük bir örnek. Herkese açık sohbeti kullanırım ve başıma daha geçen gelen bir olayda karşıma gelen irelia ile 1V1'de savaşırken irelia kaçmak için sıçra kullandı ancak duvarı geçemeyince ben de kestikten sonra "flash biraz n/a oldu sanki kankam he xd gg" yazıp saldım, başladı oyun sonuna kadar anneye küfüre eee buna napılacak?
Senin burada yaptığın da haksızlık. (Karşı taraf daha da haksız ama.)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı