LoL'de küfür etmek zorundalar mı?

Gerçekten galiba zorundalar oralarda ana, baba, bacı meze oluyor resmen bu yüzden LoL ve Valorant'ı bıraktım benim mouse çalışmadı diye küfretmişlikleri var bence ekran kaydı ile oynayın haklı durumda olursunuz.
 
Sezon 4'ten önce böyle oyuncular yoktu. Genç kardeşlerimiz klavyeden sövmeyi marifet sanıyor. Kendi challenger da takımında ki adam bronz muş gibi kibirlenme duygusundan kendi hatasını göremeyip çıldırıyor.
 
Sadece LoL değil ki. Tüm FPS oyunlarında varlar ve tüm küçük kardeşlerimizi öyle sanıyorlar mesela çok güzel çok yetenekli kardeşlerimiz var. O LoL de küfür eden çocuklar şımarık çocuklar.
 
@gamecover

lol.jpg
 
Ben bu oyunu gerçekten ciddi oynuyorum. Amacım eğlenmek değil. Ve bunu bir oyun olarak görmüyorum. Sadece ama sadece kazanmaya geldim kazanmadığım sürece eğlenmiyorum. Bu yüzden de takımımın da benim gibi ciddi oynamasını istiyorum (ölüp ALT-F4 çeken, 15 olur olmaz ff vermeye çalışan, troll pick alan, gösterdiğim karakteri banlayan, farm çalan, XP çalan, koridor çalan, bile bile ejder almayan Jungle, ve daha niceleri). Takım arkadaşlarım benim ile aynı eforu sarf etmek zorunda. Sakın bana ya bu alt tarafı bir oyun, eğlenmene bak, takılma fazla. Demeyin çünkü bu bir oyun değil ve ben bunu oynamak zorundayım. Benim elimde olan bir şey değil. Eğlenmek isteyen kapalı mod, sıralı mod, aram, derecesiz TFT, dönemlik gelen eğlence modları, urf, ulti büyü kitabı gibi modlarda eğlenebilir.
 
Kimse kimseye sebepsiz yere küfretmez. Küfür bu oyundaki en masum şey aslında. Küfür etmesem sinirimi atamam. Küfür eden değil ettirenin suçlu olduğunu düşünüyorum. Tabii ki istisnalar var ama istisnalar kaideyi bozmaz.
 
Valorant ta da öyle bir velet geliyor anamıza bacımıza sövüyor sonra gruba çağırıyor abisini çağırıp ona sövdürtüyor.Yaptığımız tek şey de fazla kill almak😃
 

Geri
Yukarı