LoL'de lig nasıl atlanır?

wardenoflight

Femtopat
Katılım
29 Ağustos 2021
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Şu an gümüş 4'üm. Sezon bitmeden en azından altın olup şanlı kostümü almak istiyorum.
Şu an orman oynuyorum.
Son olarak fark ettiğim garip bir şeyi yazmak istiyorum: Kimse totem kırmıyor, dakika 8'de koyduğum bir totem dakika 20'ye kadar durabiliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sezon 10 grandmaster bitirdim Thresh dünya 200 sıralamasına kadar geldim benim önerim şu olur bir lane e odaklanın o lanede tek şampiyonu öğrenmeyin hepsini öğrenin kim ne yapabilir ne kadar hasar atabilir bunları bilmek çok önemli çünkü o lanede diğer şampiyonlar karşınıza geldiğinde hasar takaslarını hesaplayıp girmeniz lazım totemli oynayın bir gözünüz her zaman mini haritada olsun ve sinir olmaya başlarsanız all mute yapın sinir devam ediyorsa bırakın ben sinirden dolayı bıraktım şu an TFT atıyorum West dia oldum kafam rahat.
 
Orman Amumu oynuyorum. Tüm oyunu ormancı domine eder.

Neden Amumu: çünkü çok basit. Çok güçlü. Çok fazla CC. Engage şampiyonu. Hasarı da var.

6'ya kadar safe kalıp Ayakkabı + Bami almak. 6 ve Bami aldıktan sonra sürekli orman temizle, gang at. Orman temizle, gang at. Q'lerin 2 stack olması, ganglerden kill çıkma ihtimalini çok çok arttırıyor. Q R Q'yu tam zamanlarında atarsan, adam CC'den çıkamadan ölüyor.

Ben midde Katarina, Akali ve LB; ADC olarak Vayne, MF; Support olarak Lulu, Brand; üst koridorda Nasus, Mordekaiser; ormanda Amumu, Warwick, Volibear oynuyorum. Dikkat ettiysen picklerimin yarışı suikastçi, diğer yarısı da ağır tank.

Şampiyon havuzum dar, ama hepsine hakimim. Nerede nasıl oynadığımda ne kadar hasar çıkacağını biliyorum.

Şuan sadece Amumu ile Gümüş 2 72 LP'yim. 2 tane maç kaybettim bugün, o da takım yüzünden. Gümüş 2 olmama rağmen karşıya altın ağırlıklı takım atıyor. 20 LP verip 10 kırıyor. Amumu sayesinde :)
 
Orman Amumu oynuyorum. Tüm oyunu ormancı domine eder.

Neden Amumu: Çünkü çok basit. Çok güçlü. Çok fazla CC. Engage şampiyonu. Hasarı da var.

6'ya kadar safe kalıp ayakkabı + bami almak. 6 ve bami aldıktan sonra sürekli orman temizle, gang at. Orman temizle, gang at. Q'lerin 2 stack olması, ganglerden kill çıkma ihtimalini çok çok arttırıyor. Q r Q'yu tam zamanlarında atarsan, adam CC'den çıkamadan ölüyor.

Ben midde Katarina, Akali ve lb; adc olarak Vayne, MF; Support olarak Lulu, Brand; üst koridorda Nasus, Mordekaiser; ormanda Amumu, Warwick, Volibear oynuyorum. Dikkat ettiysen picklerimin yarışı suikastçi, diğer yarısı da ağır tank.

Şampiyon havuzum dar, ama hepsine hakimim. Nerede nasıl oynadığımda ne kadar hasar çıkacağını biliyorum.

Şu an sadece Amumu ile gümüş 2 72 Lp'yim. 2 tane maç kaybettim bugün, o da takım yüzünden. Gümüş 2 olmama rağmen karşıya altın ağırlıklı takım atıyor. 20 lp verip 10 kırıyor. Amumu sayesinde :)

Amumu oynayan elodogdur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı