WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Gümüş-Gold eloda rank atlamak basit diyen adam kim gelsin şu maçı yorumlasın. Dakika birden beri gank attım tüm koridorları objektiflerin hepsini aldım kadim dahil ancak Win alamıyorum. Bakın ADC ve Support hiçbir TF'de ve objektif de yok. Sadece minyon ittiriyorlar ve 1V5 girip ölüyorlar. Yani diyeceğim bir şey yok. İnanır mısınız 9/1 başlamıştım oyuna ancak 3V5 atmakdan oyunu tutmakdan çok geri düştüm ve lose aldım. Bugün neredeyse tüm maçlarım böyleydi hiçbir şekilde kazanamadım.
Yani adamların hiç ejderi yoktu, tüm objektifler bizdeydi onun dışında ben sürekli adamlardan bir kişiyi çıkarıyordum ama yetmedi. Tavsiyelerinize açığım. Bu arada güzel oynarsan çıkarsın kolpasını söylemezseniz sevinirim kulakdan dolma sözlere değil cidden tavsiyelerinize ihtiyacım var bu konuda
. Bireysel olarak ne kadar iyi oynarsan oyna lateye kaldığında adamlar 5 kişi mide dayandığında takımın önemini anlayacaksın. Benim bi arkadaşın abisi vardı elmas 2'ydi aynen böyle tek taşıyabilirsin falan demişti çağırdım bir gün geldiklerinde abi gel otur oyna dedim taşırsan helal olsun diyeceğim dedim. Laneyi kazanmasına rağmen baya farkla maçı kaybetti. Sorduğumda ise cevap verememişti, buda böyle bir anı. Maçın son 5 dakikasında ise 2 AFK vardı daha tutabilirdik oyunu ancak AFK kaldılar ve -21 Yedim.
Yani adamların hiç ejderi yoktu, tüm objektifler bizdeydi onun dışında ben sürekli adamlardan bir kişiyi çıkarıyordum ama yetmedi. Tavsiyelerinize açığım. Bu arada güzel oynarsan çıkarsın kolpasını söylemezseniz sevinirim kulakdan dolma sözlere değil cidden tavsiyelerinize ihtiyacım var bu konuda