LoL'de nerflenmesini istediğiniz şampiyonlar ve itemler neler?

Master Q nerflenmeli bence. Özellikle Drakhtar ve Tahsildar build gitmiş bir Master Q'yü durdurmak Zhonya dışında imkansız gibi bir şey. Q ile hasar almayıp çok yüksek hasarlar verebiliyor. Aldığı her kill başına zaten ulti ile skill sıfırlama kazanırken Navori'de çıkarsanız eğer kritik hasar başına 20% cd. azaltma veriyor. Kısacası kill almasanız bile ulti ile girdiğinizde imleci rakibin üstüne getirip Q bassanız bile penta atma ihtimalınız çok yüksek. W desen zaten 70% hasar azaltma sağlarken aynı zamanda can basabiliyor. E desen zaten çok yüksek miktarda gerçek hasar verirken pasifin çift vuruşu ile beraber tutturursanız aşırı derecede yüksek hasarlar ortaya çıkabiliyor. Bu kadar basit bir çarın bu kadar güçlü olması normal değil. Tutamadığımız, hedef alamadığımız veya yakalayamadığımız bir şampiyonu nasıl kesebileceğimi hala tam olarak kavrayamadım ben 3 aylık oyuncu olarak. Master Yi sadece Varus ADC oynuyorsam sıkıntı yaratmıyor bana ki onda bile zorlanıyorum. Onun dışında ayrıntısına çok giremeyeceğim fakat Alistar, Pantheon ve Cho'Gath'ta nerflenmesi gereken şampiyonlar arasında bence.

Biraz abartılı bir liste olmuş. Ayrıca Ölümsüz Kalkanyay'ın pasifi devreye girdiğinde artık bonus saldırı gücü sağlıyor, can çalma değil. Yama notlarını okumanızı tavsiye ederim.

mqdefault.jpg

Bu karaktersizlik abidesi şampiyonun açık olmaya bile hakkı olmaması gerekli. Ha bir de şunun;
hero-mobile.jpg

Tamamen seçilebilmeyi bile hak etmeyen, 2 beyin hücresiyle birlikte bile karşındaki kişiye (Malphite olmadığı sürece) işkence çektireceğin, karşındaki kişi 6 levele kadar 1 kez bile trade girmese, tamamen kule altında dursa bile dive atıp, kesip hayatta kalabilecek şampiyonlar. Tamamen nefret ediyorum, oynayan kimseye saygım yok.
1pzte5brznd51.png
s9aetcbpzgh51.jpg

5emk3evo5sd51.png

0hh59imwihp51.png

Teemoyu oyundan silerseniz çok makbule geçer.
O değil de Shen de çok OP hero bence. Rakip üst koridor farmlarken siz haritayı ilgi ve ışınlanla dolaşabiliyorsunuz. Rakip minyonlari ittirse bile kule altına yaklasamiyor çünkü e yeteneği var.

ZED'in direk oyundan yok edilmesi gerek bence. Hayatımda böyle saçma şekilde güçlü bir oyun karakteri görmedim. Oradan oraya ışınlanıyor falan deli ediyor insanı. Her seçim ekranında banlarım kendisini. He birde Teemo var.

Vayne'i takır takır su gibi eziyordum. Adam Late'e doğru orman geçmiş, bir geldi 2/10 giderken 12/2 beni kesti. Adam bir Q atıyor ağzını yamultuyor. Bomboş bir çar yani.

Brand de aynı şekilde. Adamla bir Trade'e gireyim dedim, tüm skilleri mi tutar arkadaş? Bir de patlıyor, yakıyor falan. Oyun sonu hasarlara baktım, ADC'den fazla vurmuş adam. Direkt atın Brand'i.

Master'yi aşırı hızlı. Aga botta oynuyoruz öyle Support duomla, adam bir çıktı çalıdan. Saatte 400 km. Küfür ettim saldım o sırada. Aga o hız ne be? Çita gibi koşuyor mübarek. Hasarı da aşırı yüksek. Bir de Q atınca hasar yemediği için hiçbir zımbırtıyı yemiyor. Vallahi bıktım yani.

Dairus da bir Ghost alıyor, gelip gelip beni kesiyor. Yavaşlatınca bir de aşırı gıcıklığı var, adam ben yavaşken bir ulti atıyor, ben felç. Azcık kısın şu Hero'yu ya.

Katarina ve Zed. Şampiyonaları ezebiliyorum ama vurdukları hasarlar çok saçma. Katarina'ya AP, AD fark etmiyor. Zed comboları aşırı fazla vuruyor yani. Nerf yemeleri lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı