LoL'de rank atlamak için önerileriniz

Makaleler
1
Elimde platin 4 hesap vardı platin 1 yaptım bıraktım. Gold 2 hesap vardı platin yapıp bırakırım dedim Gold 4'e düşürdüm Gold 4 hesap vardı ayrıyeten onu da gümüş 2'ye düşürdüm. Düşük elo niye böyle? Adc/jungle oynuyorum LoL Discord sunucusunda pre bulup giriyorum onlar zaten ayrı kafada oynuyor hepsi. İlk olarak gümüş 2 hesabı çıkarmayı planlıyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Gümüş eloya pek hakim değilim gümüş elo için önerileriniz nelerdir?

Tavsiyem mid oynamanızdır fakat harita gözleminiz ve totem lokasyonlarınız çok iyi olmalıdır. Haritanın hemen hemen tamamına erişiminiz olacağı için hızlı gelişirsiniz öne geçtiğiniz anda lane iktirirerek diğer Lane'lere gang gidebilirsin yani aynı Jungle gibi. Mid lane tavsiyelerim.
Yasuo gibi hızlı karakterler.
Lux gibi menzilli düellocular.
Veya ileri oyunda tank olabilme potansiyeline sahip Vladimir gibi karakterler.

Tavsiyem mid oynamanızdır fakat harita gözleminiz ve totem lokasyonlarınız çok iyi olmalıdır. Haritanın hemen hemen tamamına erişiminiz olacağı için hızlı gelişirsiniz öne geçtiğiniz anda lane iktirirerek diğer Lane'lere gang gidebilirsin yani aynı Jungle gibi. Mid lane tavsiyelerim.
Yasuo gibi hızlı karakterler.
Lux gibi menzilli düellocular.
Veya ileri oyunda tank olabilme potansiyeline sahip Vladimir gibi karakterler.

Yasuo'yu iyi oynarım fakat düşük eloda pick rate i ve ban rate i bayağı yüksek. Topta Tower odaklı oynamayı planladım fightlarda back door falan atarım diye düşünüyorum. Lux hiç oynamayı denemedim fazla onu da bir denerim. Bir de bruiser Samira iyi olur gibi gözüküyor.

Hocam eliniz hızlı değil ise :D Samira oynayamazsınız back door atarım diyorsanız Sion denemenizi öneririm bizzat 3V5 (skor tablosu = 30 küsür/60 küsur)rakibin Full Build olduğu maçı back door ile kazanmıştık.

Hocam eliniz hızlı değil ise :D Samira oynayamazsınız back door atarım diyorsanız Sion denemenizi öneririm bizzat 3V5 (skor tablosu = 30 küsür/60 küsur)rakibin Full Build olduğu maçı back door ile kazanmıştık.

Hocam geçen sezon dia Samira TR 8.dim yanıma harbi Support bulsam en kötü Master olurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı