Daha şimdi -44 lp yedim. Oynuyorum 2 maç kazanıyorum 2 maç kaybediyorum bir türlü golda çıkamadım. Nerede hata yapıyorum?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende elo helldeyim. Az önce iki maç kazandım 14 LP verdi toplam bir maç kaybettim 17 LP aldı. Neyse Allah'tan sezon bittiDaha şimdi -44 lp yedim. Oynuyorum 2 maç kazanıyorum 2 maç kaybediyorum bir türlü golda çıkamadım. Nerede hata yapıyorum?
Elohelldesin veya goblin qdasın. Bol bol kazanman gerekir buradan kurtulmak için. Metayı takip etmeni öneririm.Daha şimdi -44 lp yedim. Oynuyorum 2 maç kazanıyorum 2 maç kaybediyorum bir türlü golda çıkamadım. Nerede hata yapıyorum?
Öncelikle Allah yardımcın olsun dostum.Daha şimdi -44 lp yedim. Oynuyorum 2 maç kazanıyorum 2 maç kaybediyorum bir türlü golda çıkamadım. Nerede hata yapıyorum?
Konu dışı ama,profil fotoğrafın benim arka planım.Daha şimdi -44 lp yedim. Oynuyorum 2 maç kazanıyorum 2 maç kaybediyorum bir türlü golda çıkamadım. Nerede hata yapıyorum?
Kral yeni sezonda bence tankların maksimum 1 ayı var. Bu sezon suikastçılara olduğu gibi. Botrk, dominik, shadowflame gibi eşyalar olduğu sürece tanklar belli bir güçte. Ancak yeni sezonda bir tank alınırsa (ki alınacaktır) draftı kesinlikle değiştirmek gerekiyor. O tank erimezse dediğin gibi devin hükmü, abyssal mask ve sunfire ile aşırı güçlü olur diye düşünüyorum. Tahm Kench main olarak söylüyorum bunu.Dostum sana tavsiyem bu sezon artık uğraşma kasmaya, sonraki sezon ise top lanede Volibear oynamanı öneririm. Devin hükmü ve günateşi ile durduramazlar seni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.