LoL'de yazılanlardan dolayı uzaklaştırılmak mümkün mü?

determination

Femtopat
Daha fazla  
Diyalog şu şekilde geçiyor;
[X: Viego 7 kez geldi]
[Y: ("Kes" deyip küfür ediyor.]
[X: 4/4.]
[Y: (Aynı şeyleri spam halinde tekrar yazıyor)]
Yakın zamanda esnek sırasında kötü oynadığım için beni yaklaşık 5-6 kişi raporladığında 14 gün uzaklaştırmışlardı ve bunu kaldırmayacaklarını belirtmişlerdi. Bu yüzden aşırı kaygılıyım, sizce bu bir uzaklaştırılma sebebi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda esnek sırasında kötü oynadığım için beni yaklaşık 5-6 kişi raporladığında 14 gün uzaklaştırmışlardı ve bunu kaldırmayacaklarını belirtmişlerdi. Bu yüzden aşırı kaygılıyım, sizce bu bir uzaklaştırılma sebebi mi?

İlk 2 ban 14 gün 3. sınırsız.

Olayın sadece bundan ibaret olduğunu sanmıyorum, Riot zaten TR'de kolay kolay kimseye ban atmıyor. Demek ki önceden de oyunun kurallarına uymayan davranışlar sergilemişsiniz.

Ban yemezsin herhalde.

Büyük ihtimalle yemezsin. Ben her maç paso söverim. Daha banlanmadım.

Riot'un sistemine akıl sır ermiyor maalesef. Zamanında yıllar önce takımımda trolleyen birisine argo kelimeler kullanınca ban yemiştim. Ama küfür edip ban yemeyen de var. Yani o değişiyor duruma göre. Benim bildiğim son zamanlarda ne kadar çok rapor alırsan yani göze batarsan o kadar yeme riskin artıyor diye duymuştum. Bir kişi falan raporladı ise sanmıyorum yiyeceğini.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı