Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oyun yavaş yavaş ölüyor bence. Uzatma turlarını oynatmaya çalışıyorlar. Oyun tıkandı, daha bir şey ekleyemiyorlar yeni karakter çıkarmaktan başka.
Ayrıca ben 10 senelik bir oyuna şu an 0'dan birinin başlamasını tavsiye etmem.
Öğrenmen gereken çok şey olacak, çok uzun boyunca tokat yiyeceksin tabiri caizse.
2013-2014 dönemleri güzeldi ama .
S7'den beri oynuyorum şu anda S10 yani 3 yıldır oynuyorum, ancak bu oyun benim psikolojimi bozduğu ve bağımlılık yaptığı için yaklaşık 2 ay olacak ve oynamıyorum, ama oynamamak için kendimi zor tutuyorum. Sana tavsiyem başlama bağımlısı olursun ama sen bilirsin.
Yani kardeşim sen bilirsin biz senin zevklerini bilemeyiz kimse ne isterse onu oynar
genel olarak oyunu biliyorsundur herkesin kanser olduğu bir oyun ama bilemem dediğim gibi
Moba oyun seviyorsan türünün en iyi ve basit örneklerinden biri. Ama çok zaman istiyor. Oyunda meta olan tüm heroları bilmek zorundasın ki oynamasan bile karşına geldiğinde neler yapabileceğini bilesin. Bu tarz rekabetçi oyunlar diğer bir sorunu da sinir stress. Eğer çabuk sinirlenen biriysen kesinlikle önermem ama dersin ki ben sakin kalabilirim, o zaman keyifle oynarsın.