Bazı kişiler yüzünden yanlış anlaşılmasın ama Allah'ını bile kaybediyorsun, o kadar çok Allah'ıma sövüldü ki şu oyunda.Aman diyim. Acemiyim dedim, ilk maçımda bütün sülalemi kaybettim. Sonra sildim oyunu.
Başlanmaz. Her el söven,oyundan çıkan,başkasına suç atan insanlarla dolu. MOBA oynacaksan Dota 2 oyna. Oyun daha zor olduğu için küçük yaşta olup söven bir kişi bulmak LOL'e göre daha zor.Başlıktaki gibi LoL'e başlanılır mı?
sinirleniyorum girmiyim mi yaniMoba oyun seviyorsan türünün en iyi ve basit örneklerinden biri. Ama çok zaman istiyor. Oyunda meta olan tüm heroları bilmek zorundasın ki oynamasan bile karşına geldiğinde neler yapabileceğini bilesin. Bu tarz rekabetçi oyunlar diğer bir sorunu da sinir stress. Eğer çabuk sinirlenen biriysen kesinlikle önermem ama dersin ki ben sakin kalabilirim, o zaman keyifle oynarsın.
Dostum e spor'u olan oyunlar kolay kolay ölmez ki lol şu anda hem turnuva olarak hem de oyuncu sayısı olarak tepe noktada. Uzun bir süre ölüceğini düşünmüyorum şahsen.Oyun yavaş yavaş ölüyor bence. Uzatma turlarını oynatmaya çalışıyorlar. Oyun tıkandı, daha bir şey ekleyemiyorlar yeni karakter çıkarmaktan başka.
Ayrıca ben 10 senelik bir oyuna şu an 0'dan birinin başlamasını tavsiye etmem.
Öğrenmen gereken çok şey olacak, çok uzun boyunca tokat yiyeceksin tabiri caizse.
2013-2014 dönemleri güzeldi ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.