LoL'e başlanır mı?

Bitik bir oyuna başlamanı önermem. TR de West de aynı. Toxiclik feederlık iki sunucuda da var. Oyunda 10 tane hesabın ederi 5 dolar. Herkes script açmaya başladı ve Riot buna engel olmuyor. Oyunu saldı Valorant ile daha çok ilgileniyor. Eğer plat elo üstüne bakarsan herkeste kite makrosu olduğunu görürsün yani kısacası oyun hile dolu başlamanı önermem ama arkadaşlarınla çok zevkli oluyor orası ayrı.

Başlanır. Eğer oyun ilginizi çektiyse bi bakın derim. Ne zamandır oynuyorum ara ara bıraksamda dönüp dolaşıp tekrar giriyorum oyuna. İlk başlarda sürekli öleceksiniz oyunu itemleri vs. bilmediğiniz için ama yavaş yavaş öğrendikçe oyun güzelleşiyor. Sonrada çok sarıyor bir daha bırakamıyorsunuz. Arkadaşlar başlama falan demişler sebebini az çok anlayabiliyorum. Tüm takımı susturup kafanız rahat bir şekilde oynayın emin olun daha çok keyif alıcaksınız. Çünkü hayatımda gördüğüm en aptal oyun kitlesi LoL'de. Onun dışında bazı karakterlerin dengesizliği dışında oyunun sıkıntısı yok bence. İlginizi çektiyse girin oynayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı