LoL'e başlanır mı?

Avrupa ve Türkiye fark etmez. 10 senedir piyasada olan ve Her sene sadece karakterlerin sistemini bozarak devam etmeye çalışan bir oyun oynanmaz.

MOBA tarzı bir oyun arıyorsan, Battlerite öneririm.
Battlerite on Steam
Diğer MOBA oyunlarına da göz atabilirsin.
Steam Search
Ona sistem bozmak demek doğru değil ama. Her sene sistemi değiştirip oyunu güncel tutup alışkanlık ve sıkıcılık oluşmasından kurtarmak için yapılıyor. Ayrıca bence ticari olarak mükemmel bir taktik. Aynı oyunu oyun içi güncelleme ile oynanışı değiştir. Herkes yeni oyuna başlamış gibi öğrenmeye çalışsın tam alışmışken tekrar aynı şeyi yap. Sürekli eskiyi yenileyerek aynı oyunu tekrar tekrar değişik şekilde oynatıyorlar. Bence bu kızılacak değil taktir edilecek bir durum :D
Oyunda kendine güzel bir takım kurabilirsen müthiş eğlenceli oluyor. Tabi ki başkaları ile aynı takımda olunca bazen frekanslar uymayabiliyor. Oyun o kadar güzel olmasaydı bu kadar tutmazdı. 2D bir oyun için oynanış seçenekleri şekilleri, akıcılık, sürükleyicilik , sonsuz farklı kombinasyonlar vs çok iyi. Bende yukarıda bir arkadaşın dediği gibi TR de başla oyunu beğenirsen istediğin yerde oynarsın zaten. Sen oyunu düşün oyunda küfür eden saçmalayan varsa susturabilyorsun :D
Ben derecelide sinir olmayı sevmediğim için sadece eğlence modlarını ve aram oynuyorum mesela. Bağımlı değilim günde 2-3 maç oynuyorum yaklaşık 1-1,5 saat kadar sürüyor. Bazen çok rahatlıyorsun. Bazen sinir oluyorsun. Ama tüm oyunlarda yok mu bu gıcıklık olayı. GTA Vice City yi düşün o helikopter görevinde gıcık olamyan var mıdır? Veya GTA online da saçma sapan silahlar hileler yok mu? Var oyun bunlar. Sen eğlenmene baktığın sürece güzel oyundur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı