LoL'e başlanır mı?

Riot Games oyunlarından uzak durulmalı diye düşünüyorum.
Kitleleri toksik, oyunları sigara gibi.
Valorant çok ığrenç bir oyun LoL kitlesi daha iyidir şuan.

PS3'ün yüzüne bile bakmıyorum. Sırf bu yüzden RX 6400'lü bir sistem topladım sadece sıradan 3d render için.
Şu reseptörler hayatımı mahvetti dopamin salgilamazsa aşırı baş ağrısı çekiyorum depresif oluyorum.

Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?
Türk serverlarında oyun oynanmaz. Çünkü bunlar ana bacı bırakmıyorlar hocam. Bir maç kötü oynadıktan sonra hayatımda yemediğim küfürü yedim. Türk serverlerinde oynamayın oynayacaksınız.

Bence başlanmaz. 5 yıl oynadım son 1,5 yıldır üniversite sınavından dolayı saldım ve bir daha girmedim. Verdiğim en doğru kararlardandı.
Sadece ama sadece eğer profesyonel bir oyuncu olursanız ve o müddetçe para kazanabilecekseniz oyuna başlarsınız o kadar.

Türk serverlarında oyun oynanmaz. Çünkü bunlar ana bacı bırakmıyorlar hocam. Bir maç kötü oynadıktan sonra hayatımda yemediğim küfürü yedim. Türk serverlerinde oynamayın oynayacaksınız.
Dediğiniz şu: Eve gelince meslek lisesinde kalacağım.

Euw daha ığrenç ben hayatimda en cok euwda sinir oldum o kadar ığrenç ki hele diamond ligi.
Türk sunucularında oyun oynanmaz ne Valorant ne de lol. Bunlar ahlak yoksunu oldukları için bütün sülaleye sövüyor.
Oyun oynamasını bilmiyoruz Türk halkı olarak.

Dediğiniz şu: Eve gelince meslek lisesinde kalacağım.
Anlamadım ne demek istediğini valla?

Türk sunucularında oyun oynanmaz ne Valorant ne de lol. Bunlar ahlak yoksunu oldukları için bütün sülaleye sövüyor.
Oyun oynamasını bilmiyoruz Türk halkı olarak.

Anlamadım ne demek istediğini valla?
Demek istediğim meslek lisesi ahlaksızdır ya, onun kaydını evde de uzatma anlamında diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı