LoL'e başlanır mı?

Oyun ayarlarından All chati kapatıp oynayacaksan ve oyunun bağımlısı olmayacaksan başla derim. Popüler kültürden uzak kalmayın.
Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?

Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?

2-3 yıl önce başlasan tamam derdimde şu an her elo tek hücreli barındırıyor yeni hesap açsan biile smurf denk geliyor arada oyunu öğrenene kadar mentalini patlatırsın.

Şimdi konu LoL'e gelmiş kendim 5 yıldır aralıksız LoL oynayan bir hayatsız(dım) ama son bir 4-5 aydır oynamıyorum aslında bunun cevabı basit, arkadaşlar evet. Yanında oyun oynayabileceğin arkadaşların olursa tadından yenmez ama işler artık arkadaşlar ile değil de tek basınaya düşerse Allah kurtarsın tek başıma 2 sene rank kasmaya uğraştım ama çok boş hem de çok yani anlatamam şu anki oyunun durumunu bilmiyorum ama bence bu saatden sonra zor 2 sene evveli deseydin gel beraber girelim derdim ama artık zamanı geçti ama yine de ben oynarım dersen kesinlikle arkadaşlarlada olsa rekabetçi girmeyin eylencesine takılın aram girin ne bileyim normal maç girin ama dereceliye bulaşmayın sigara, alkol falan hikaye bunun yanında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı