LoL'e başlanır mı?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
LoL'e başlamak istiyorum. Malum arkadaşlarım oynuyor, bende oynamak istiyorum. Ama hiçbir bilgim yok ne nasıl oynanır ya da terimler ne hiçbir bilgim yok dediğim gibi. Öğrenmesi basit mi deneyeyim mi? Veya taktik falan var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başla hocam dünyadan göçmeden bu zehri herkesin 1 kere tatması lazım. Eğer arkadaşların dışındada oynayacaksan 2 hesap aç 1 tane TR 1 tane EU West.

Öğrenmesi basit bir oyun değil, başlarda baya zorlanıcaksin ve kötü oynadiğin için takım arkadaşlarından küfür yiyeceksin.

Şu an tam zamanı kardeşim hemen başla.

Bir kaç kez botlarla oyna. Karakterleri dene. Oynamaya alış. Sonra ARAM oyna. En son normal oyun veya dereceli gir. Oyunu öğrenmeden direk dereceli girersen hem kendin hem de takım arkadaşlarına zehir etmiş olursun oyunu. YouTube'den bak karakterlerin oynanışlarına vs. öğretici rehberlere.

Oynadıkça alışıyosun bende 2 sene önce falan başladıydım gram alakam yoktu item dizilimi karakterler hakkında hiçbir gram fikrim yoktu. Sadece minyon kes kule yık bitir dışında bir şey bilmiyordum. Hem oynayarak biraz oynadıktan sonra yt den eğlence içerikleri falan da izleyerek öğrenirsin az buçuk 1 2 ayda.

İlk başta bir şey olmaz diyorlar bu oyuna, sonra bağımlısı oluyorsun.

Sonra heimerden stun yiyip monitöre klavyeye kafayı geçiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…