LoL'e başlanır mı?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
LoL'e başlamak istiyorum. Malum arkadaşlarım oynuyor, bende oynamak istiyorum. Ama hiçbir bilgim yok ne nasıl oynanır ya da terimler ne hiçbir bilgim yok dediğim gibi. Öğrenmesi basit mi deneyeyim mi? Veya taktik falan var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Başlama kanka biz yaptık yapma iğrenç bir algoritması var kumar gibi kazan kaybet seni bağımlı edip parana çökmek için dizayn edilmiş her şey.

YT'den video izle sevdiğin karakteri oynayanlari izle ben öyle baslamistim sonra aldım başımı gittim Katarina oynuyordu 1 adam sansa YT'de jaxres diye onda gördüm mesela indirdim oyunu beceremedim ne yapiyor diye izledim elinde sonunda öğrendim oyunu onu izleyerek.

Boş abartılıyor. Oyunu eğlence için oynarsan ve duon olursa sarar. He ama oyunu çok ciddiye alıp sinirleneceksen en azından dereceli oynama.

Boş abartılıyor. Oyunu eğlence için oynarsan ve duon olursa sarar. He ama oyunu çok ciddiye alıp sinirleneceksen en azından dereceli oynama.

Aynen boş abartılıyor ondan millet Allah kitap ata tanımadan sövüyorlar birbirlerine sırf piksel bir şey için.

Aynen boş abartılıyor ondan millet Allah kitap ata tanımadan sövüyorlar birbirlerine sırf piksel bir şey için.

Gerçek hayatta birinin Allah'ını atasını inandığı dine küfürü geç sokakta birinin annesine bile küfür edemezsin direkt yani öldürürler bildiğin seni oyun seni küfürbaz ve sinir hastası yapıyor oynamayın daha iyi.

Hepsi 1 avuç maymun ben 3 sene oynadim 1 kezde sövmedim bir şeyde yapmadım 2000'den fazla saatim var.

2000 saat ne acı o vakti öldürmek yerine 2000 saat kitap okusaydın geleceğin ya da spor yapsaydın geleceğin noktayı hayal edemiyorum bende oynadım ama 1000 saatim bile yoktur yani zaman kaybından ibaret.

Oturduğum sehir zaten kısıtlı imkana sahip 11 12 yasimda başlamıştım anlayacağın çok da bir şey yapamazdim ondan okdr kayıp sayilmaz ve 5 kisi falan olunca cidden çok zevkli oluyor hala 5 6 tanesiyle konusuyorum grubumuz falan dahi var 2000 saate kitap okusam Show TV'de Volta atıyor olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…