LoL'e yeni başlayan için öneriler

Su zamanda oyuna yeniden başlamak pek akıl kârı değil, ancak ille de başlarım diyorsan önce oyunun videolarını bol bol izle. Eski öğretici videolar bile olur. Hangi şampiyonu oynamak istiyorsan veya hepsinden biraz biraz öğrenmek istiyorsan şampiyonun ismiyle beraber YouTube'da öğretici olarak arat. Ondan sonrası tamamen sana kalmış. Mekanikleri ve mantığı biraz kavradıktan sonra yiyeceğin küfürlere hazırlan!:) İyi eğlenceler.

Çıktığınız build Kraken buildiyse farmdan pek çıkmayın, gank atmak için çok zorlamayın.(ormanda oynadığınızı varsayıyorum.) Kraken ve Guinsoo bittikten sonra artık hasarınız oluyor. Ondan sonra savaşabilirsiniz ancak öncesinde pek zorlamayın çünkü hasar çıkartamazsınız. Eğer Draktarr'lı buildi yapıyorsanız keskin sağanak rünüyle girin ve erken oyunda skor kovalayın. Bir de "çok güjlüyüm hadi 1v5" diye gidip ölmeyin. Ve çok kitle kontrolü olan takımlara karşı Master Yi çok da iyi bir şampiyon değil.

Master Yi'ye fazla bağlanma. Eğer daha iyi bir oyuncu olmak istiyorsan diğer şampiyonları dene. Kayle, Quinn gibi şampiyonlar oynaması zevkli ve kolay şampiyonlardır. Solo'da oynamanı tavsiye ederim jungle zordur.

Hocam zararın neresinden dönersiniz kârdır. Lütfen devam etmeyin cidden büyük hata yaparsınız. Ben çok pişmanım bırakamıyorum da sigara gibi aynı 2-3 el atmazsam rahat uyuyamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı