LoL'ü nasıl öğrenebilirim?

percyjackson

Decapat
Daha fazla  
LoL öğrenmek istiyorum, ve eminim buradaki çoğu kişi sakın öğrenme diyecek ama ben öğrenmek istiyorum 6 yıldır bilgisayarımda olan bir oyun ama sadece teamfight tactics cıktıktan sonra tamamen oynamaya başladım. Ondan önce birkaç el girdim oynamayı denedim ama sıfır yani hiç alışamadım bu 2 haftadır falan Xayah oynayarak biraz elim alıştı ancak her karakteri ortalama düzeyde oynamak istiyorum sadece Xayah oynayabilmek değil de her karakterde oynamak istiyorum nasıl öğrenebilirim?

Özel oyun girerek karşına orta seviye botlar ekle veya botlara karşı oyna seçtiğinde zor botlara karşı oynarsan botlar normal oyunculardan daha iyi yemin ederim istediğin karakteri oyna ama oyunda 4 tane lane vardır ADC jung solo mid vardır ADC 2'ye bölünür carry ve supporta YouTube'da öğretici içerikler mevcut bir onlara bakmanı öneririm.

ADC diye bir koridor vardır ve carry ve support diye ikiye mi bölünür? Hocam siz oyundaki kısaltmaların vs ne anlama geldiğini biliyor musunuz? O dediğiniz alt koridor, yani bottom (bot diye kısaltılır genelde) lane. Bot lane ikiye ayrılır, birisi taşıyıcı, diğeri de destek. ADC kısaltması attack damage carry'nin kısaltmasıdır ve genelde taşıyıcı tarafından oynanır. Tabii illa attack damage olmak zorunda değildir, yetenek gücü taşıyıcısı da olabilir.

Herkes aynı şeyi yazmış, başlama hata yaparsın diye, diğer oyunlar çok mu normal? Veya lol uyuşturucu gibi zararlı birşey mi? Hayatına bilgisayar sokarak hatayı baştan yapıyorsun zaten bu mantıkla bakarsan. Belki adam moba oynamak istiyor niye karışalım. Hocam başlayacaksanız tavsiyem Yapay zeka ile oyuna ısınmanız ve destekte kolay şampiyonları oynayarak veya aram oynayarak diğer şampiyonları öğrenmeniz. YouTube'da EmreBey kanalında öğretici içerikler vardır tavsiye ederim.

bol bol öğretici rehber izle sürekli yeni şampiyon dene zorluk seviyesi kolay olan çarları oynamaya bak oyun modunu hızlı seçim yap oynamak istediğin koridoru ve şampiyonu seçip direk oyuna başlıyosun oyunu iyice öğrendikten sonra sıralı seçime geç dereceli 30.seviyede açılııyo ama oyuna hakim olmadan oynamanı tavsiye etmem. Full kötü oynasan da takma oynadıkça gelişiyosun

LoL öğrenmek istiyorum, ve eminim buradaki çoğu kişi sakın öğrenme diyecek ama ben öğrenmek istiyorum 6 yıldır bilgisayarımda olan bir oyun ama sadece teamfight tactics cıktıktan sonra tamamen oynamaya başladım. Ondan önce birkaç el girdim oynamayı denedim ama sıfır yani hiç alışamadım bu 2 haftadır falan Xayah oynayarak biraz elim alıştı ancak her karakteri ortalama düzeyde oynamak istiyorum sadece Xayah oynayabilmek değil de her karakterde oynamak istiyorum nasıl öğrenebilirim?
bol bol öğretici rehber izle sürekli yeni şampiyon dene zorluk seviyesi kolay olan çarları oynamaya bak oyun modunu hızlı seçim yap oynamak istediğin koridoru ve şampiyonu seçip direk oyuna başlıyosun oyunu iyice öğrendikten sonra sıralı seçime geç dereceli 30.seviyede açılııyo ama oyuna hakim olmadan oynamanı tavsiye etmem. Full kötü oynasan da takma oynadıkça gelişiyosun

Son düzenleme:
Penta atana kadar dereceli oynama

Çimen üzerinde otların büyüdüğü ve ziraat amaçlı kullanılmayan bir alan. Çoğunlukla bahçelerde ve parklarda hoş görünüşünden dolayı ya da üzerinde spor yapma amaçı ile stadyumlarda ve golf alanlarında yapılır. Çimenin en önemli özelliği kısa kesilmiş olmasıdır.

Çimenin en önemli özelliği kısa kesilmiş olmasıdır. Genelde 5–10 cm uzunluğunda bırakılır (Golf kortlarında 4-5 milimetre). 10 cm'den daha uzun otları olan alanlara kır denir.

Avrupa'da tüketicilere belli bir kalite standardı garanti edebilmek için çimen için kullanılacak ot-tohumları karışımi Devlet kuruluşları tarafından kategorize edilip belirlenirler.

Çimen için kullanıma en uygun olan -soğuk iklime sahip olan yerler için- çim türleri Lolium, Poa, Festuca, Agrostis çimidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı