Lucid rüya nasıl görülür?

Rüyada olduğunu farketme sıklığın arttıkça rüya görmemeye başlıyorsun. Uzun süredir rüya falan görmüyorum ben. Çok nadir. O da ya rahatsızlandığımda yada uykusuz kaldığımda oluyor.

Ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum. Lucid rüya gerçek bir olay olmasına karşın abartılı bir yanı yok. RAM uykusunun içine etmek ve seni ceset gibi kaldırmak dışında bir kar elde edemezsin.

@Sheep Sen görmedin diye yok olmuyor maalesef. Şimdiye kadar 10 kere görmüşümdür ve 10'unda da rüyada olduğumu anlayıp kendimi rüyamdan kaldırdım parmaklarımı sayarak.

Ben rüyada olduğumu hep anlıyorum ama uyanmıyorum çünkü rüya daha güzel :D

Keşke bende anlasam hocam alt komşumun evine roket atar atsam.

Rüyalar öyle değil ki. Bir anda kendini çok saçma bir yerde buluyorsun. Mesela ben bir gün askerken bir gün araba sürücüsü oluyorum. Anlamam bir 5-10 dakika sürüyor rüya olmasını ama anladığımda daha garip ve eğlenceli oluyor :D

Nasıl anlıyorsunki hocam rüya olduğunu.

İlk başlarda hiçbir şey yokmuş gibi aynı hayatta gibi hissediyorum sonra bir anda aklıma dank ediyor bunlar ne neden buradayım gibi sonra sorgularken rüya olduğunu anlıyorum.

Ben Teen Wolf denen diziyi izlerken oyunculardan birinin rüyada olup olmadığını anlamak için 10 tane parmaklarını saymasını izledim ve oradan alıştım yapmaya. 10 tane mi diye saymaya başladım bazen gün içinde rüyada değilken ve sonra garanti için çimdikledim kendimi birde. Herhalde artık rüyada olmadığını anlama yöntemleri diye çevirdiğim şeylerden biri.
Parmak saymaya alıştığım için gün içinde rüyadayken aklıma geliyordu alışıklıktan rüyada olup olmadığımı anlamak için sayıyordum ve 11, 13 parmak çıkıyordu. Sizde de hangi yönteme alışırsanız rüyada onu yapma şansınız olabilir.

Senin lucid rüya anlayışın bu ise tamam olsun. Ama ha bire lucid rüya konusu açan arkadaşların bundan anladığı rüyada istediğini yapmak ve öyle bir durum yok.

Ne anlatıyorsun sen eminim ki hiç lucid rüya görmemişsindir hatta belki rüyalarını bile hatırlayamıyorsundur😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı