Evet evet bilgim var yapmak da istemem.Ayrıca astral seyahat yapmanızı tavsiye etmem. Deneyimsiz biri bilgisizce yaparsa cinni varlıklarla karşılaşabiliyor yani cinlerin rahatça girebildiği boyuta giriyorsunuz. Lücid rüyada bu tarz olaylar yok diye biliyorum.
Ne hayal ediyoruz hocam?2-3 kere oldu bana ne hayal ettigimi bliyosunuz zaten.
Evet evet bilgim var yapmak da istemem.
Ne hayal ediyoruz hocam?
Ha şöyle marsı yaşamış olarak hayal ediyoruz doğru mu?Hatırlamıyorum 2 tanesini ama birinde Mars'ı yaşanabilir yapıyordum.
Hocam yanlış anlamayın bunlara inanıyor musunuz?Ölme yok diye biliyorum. Lücid rüya ve astral seyahat yapma eğitimi veren bir adamdan duydum. Ölürse bile vakti geldiğinden ölmüştür yani Lücid ve astral seyahatle alakası yok.
Hocam yanlış anlamayın bunlara inanıyor musunuz?
Denemediğim için hayır. İnternetten edindiğim bilgileri aktardım. Bir ara çok fazla meraklısıydım denemiştim yapamayıp salmıştım.Hocam yanlış anlamayın bunlara inanıyor musunuz?
Hocam rüya olayı tamam da yok boyut atlamalar cin boyutuna girmeler falan. İnanamadım ben.Denemediğim için hayır. İnternetten edindiğim bilgileri aktardım. Bir ara çok fazla meraklısıydım denemiştim yapamayıp salmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.