Lucid rüya nasıl görülür?

Youtube'da bununla ilgili serisi olan bir arkadaş vardı, onu izleyerek yapabilirsin sanırım. İlk yapışında değil de düzenli denemelerden sonra yapmaya başlıyorsun, ondan sonrası hayal gücüne kalmış.

Lucid görebilmen için uyku ile uyanıklık arasında olman lazım. Zaten çoğu lucid rüyalar tam uyanmaya yakınken görülüyor. Zaten lucid de amaç bilincini geri kazanmak ama aynı zamanda rüyaya devam edebilmek. Ben defalarca gördüm istemeyerek. Kontrolü zor. Uygunluk gerektiriyor maalesef. Kontrol derken rüya da farkında olduğunu bilmek ayrı melese bilincini kazanınca rüyadan uyanmadan durabilmek ayrı mesele. Sonuçta iki durum da vücut için ters. Bir kez astral seyahat te yapabildim. Üstelik ilk deneyişimdi ve bilinçli bir şekilde yapmıştım. Ondan sonra daha yapamadım. Fazlada uzun sürmedi zaten. Odam da uyanmıştım. Göremediğimi düşünmüş 'aman boş ver demiştim'.Sonra bir kalktım ki yatakta duruyorum. Bayağı korkmuştum. Evde ailem vardı. Sesleri falan geliyordu hatta kardeşim kapımın önünden geçip gitti. Sonra uyanıverdim. Aileme sordum böyle böyle yaptınız mı diye 'evet yaptık sen nereden biliyorsun?' demişlerdi. O gün bu gündür bir daha yapamadım.
Hocam yanlış anlamayın bunlara inanıyor musunuz?

Ölüm işi saçma ama lucid de astral de var bizzat gördüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı