Astral seyahat diye bir şey yok.Ayrıca astral seyahat yapmanızı tavsiye etmem. Deneyimsiz biri bilgisizce yaparsa cinni varlıklarla karşılaşabiliyor yani cinlerin rahatça girebildiği boyuta giriyorsunuz. Lücid rüyada bu tarz olaylar yok diye biliyorum.
Astral seyahat diye bir şey yok.
Sözde ruh bedenden ayrılıyor vb. vb. Astral seyahat gördüğünü iddia eden kişi aslında lüsid rüya görüyor.
Ruhunu bedeninden ancak ruhu veren ayırabilir.Astral seyahat diye bir şey yok.
Sözde ruh bedenden ayrılıyor vb. vb. Astral seyahat gördüğünü iddia eden kişi aslında lüsid rüya görüyor.
Bende ona pek inanamadım. Kuran'da da böyle bir şey yok.Hocam rüya olayı tamam da yok boyut atlamalar cin boyutuna girmeler falan. İnanamadım ben.
Lüsidde de aynı şey olmuyor mu? Teknik olarak gözler kapalı, bilinç açık.Bilincin açık olsa bile gözlerin kapalı oluyor. Sesler duyulabilir fakat görüntü imkansız. Gördüğüm şey de basbaya kardeşimin hareketlerini mimiklerini hatırlıyordum. Şaşırmıştı da zaten. Lucid ile mümkün değil bu. Ruh çıkar çıkmaz orasını bilemem ama gözlerim kapalıyken bir şey görebiliyorsan bunda bir farklılık olmalı. İstersen adına astral dersin istersen başka bir şey. Komadaki insanlarada bazen oluyormuş bu. Sanki çıkıp etrafı izlediklerini iddia ediyorlar. İnanmazdım ama bizzat yaşadım. Benzerlik çok fazla.
Ben kendim dahil odamın gerçek halinin birebirini Harry Poter filminde ki rüya sahnesi gibi tepeden görmüştüm. Lucid değildi ama bilincim açıktı. Rüyanın içinde kendime şöyle demiştim nasıl olurda odamı ve kendimi tepeden görebilirim. Hâla soruyorum kendime. Her şey kusursuzca gerçekciydi. Rüya olduğunu da biliyordum.Yapımı çok zor ve eğer kendini uykuda görürsen ölüyormuşsun diye duymuştum.
"Lüsid değildi ama bilincim açıktı." Nasıl oluyor ki?Ben kendim dahil odamın gerçek halinin birebirini Harry Poter filminde ki rüya sahnesi gibi tepeden görmüştüm. Lucid değildi ama bilincim açıktı. Rüyanın içinde kendime şöyle demiştim nasıl olurda odamı ve kendimi tepeden görebilirim. Hâla soruyorum kendime. Her şey kusursuzca gerçekciydi. Rüya olduğunu da biliyordum.
Lüsidde de aynı şey olmuyor mu? Teknik olarak gözler kapalı, bilinç açık.
Böyle bir zorunluluk yok. Lüsid rüyada gerçekte var olan bir yerde görülebilir. Ayrıca astral seyahatin hiçbir bilimsel kaynağı yok.Tamam işte benim gördüğümde gözlerim kapalı fakat etrafımdaki nesneleri görebiliyordum. Gerçek dünyadaki nesneleri. Lucid de sanal dünyadaki nesnelerle duyumsal etkileşime geçebilirsin. Gerçek dünyadakiler ile değil. Astral de gerçek dünyadakiler ile geçebiliyorsun aradaki koca fark bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.