Lumia 1520 ''Beyaz Leke'' Problemi...

sasmaz

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2014
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar sevgili dostlar;Yeni farkettiğim,fakat kronik bir problem olduğunu da öğrendiğim bir problem ile karşı karşıyayım.Dolayısıyla problemi sizlerle paylaşmak,Probleme bir nebze de olsa çözüm bulabilmek ve Problemi daha önce yaşamış olanların gözlem ve neticelerini öğrenebilmek adına durumu dile getirmek istiyorum.

Bahsettiğimiz problem kesinlikle ''ölü piksel'' şeklinde tabir ettiğimiz bir problem olmamakla birlikte;LCD Panelin aşırı ısınmasından dolayı,panelin ışığı yayan kısımlarında oluşan beyaz leke şeklinde dairesel öbeklenmelerdir.

Problem beyaz arka planda daha net görülebildiği üzere,cihaz ne kadar ısınırsa belirginlik de o derece artıyor.

Belki de ''ölü piksel'' ile aralarındaki tek benzerlik belirginlik ve yayılma olabilir.Keza yayılma şimdilik sözkonusu değil.

Netice itibariyle;Daha önce bu problemle alakalı deneyim sahibi olanlar neler yaşadılar ve nasıl bir çözüm yoluna yöneldiler?

Problemimiz ile ilgili örnek görsel;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca;Hepimizin bildiği üzere ve kanunen (faturalarımız olmasa dahi,çünkü ürünümüz firma databaselerin de kayıtlı) ürünlerimizin takibini ve garanti ihtiyaçlarını İMEİ numarası aracılığı ile gerçekleştirebiliyoruz.
Merak ettiğim şu;Faturası olmadığı halde Teleservice cihaz gönderen ve sorunsuz hizmet alanlar kimler ve süreci bizlerle paylaşabilirler mi?

Not: Cihazımı garanti koşulları çerçevesinde Teleservice göndereceğim ve genel anlamda Nokia'nın kullanıcıyı mağdur etmeyeceği yanıtını sık sık alıyorum.Yukarıda belirttiğim koşullar dahilinde işlemi gerçekleştirebilirim zannediyorum.
 
Videoyu çeken arkadaş çekmese daha iyimiş dinlemekle daha iyi anlayabiliriz problemi, sorun teknik olmayabilir ama belirttiğiniz gibi garantiye gönderilmesi faydalı olacaktır.
 
Kronik bir problemin teknik olmaması dışında nasıl çözülebileceği hakkında bir öneriniz varsa alalım lütfen,zira garantiyi önermeniz de kendi içinizdeki çelişkiyi perçinlememiş olur böylece...Nedersiniz?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı