Lumia 1530 un gerçeklik payı

Sherlock

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2014
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.
Bu aralar çıkabileceği hatta sızıntı goruntuleri olduğu iddia edilen Lumia 1530 un gerçeklik payı varmıdır. İddialar Windows Phone un Windows 10 sürümü yayınlanmasıyla bunun yanında daha önce dusuk butçeli telefonlara ağırlıklı olan lumia,1530 modelini Yüksek fiyatı ve gelişmiş özellikler ile tanıtacak. Gerçeklik payı bilinmeyen cihazın görüntüleri de oldukça hoş.
Teşekkürler
 
Google gerçekten hakaret hak ediyor , adam akıllı uygulamalar gitmesin diye para vermese yapımcılara ... Neyse ama yapımcılarda da hata var çünkü Windows bir çoğu yapımcıya Google'nın verdiği değerden fazlasını veriyor ama işte ne yaparsınız.
 
Mobil piyasayı Google'ın elinden alma vakti geldi. Resmen dalga geçiyor. Müşterilerine değer vermiyor. Windows'un bu duruma el atması gerekiyor. Neden mi Windows? Çünkü değer veriyor. Uzun süre kulaklığı takınca kulak sağlımı düşünen bir firma, daha ne bekleyebilirim. :)
 
Windows 10'a geçiş döneminde üst seviye bir telefon çıkarmıyacaklar diye duydum. Geçiş dönemi vesilesiyle telefonun sönük kalmasından çekiniliyor heralde ama yaza doğru bir cihaz duyrulur.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı