Rehber Lumia Serisi Windows Mobile 10 Güncelleme Rehberi

yeni tooldan mı yapayım kardeşim o da hata veriyor kırmızıya dönüyor yazılar

Lütfen en az '8.10.14219.341' olarak güncelleyin. . .bunu nasıl yapacağım böyle diyor

telefonda da böyle hata veriyor yükleme başladıktan biraz sonra

Dosya Ekleri

• wp_ss_20220804_0001[1].png
    wp_ss_20220804_0001[1].png
    86,2 KB · Görüntüleme: 109
yeni tooldan mı yapayım kardeşim o da hata veriyor kırmızıya dönüyor yazılar

Lütfen en az '8.10.14219.341' olarak güncelleyin. . .bunu nasıl yapacağım böyle diyor

telefonda da böyle hata veriyor yükleme başladıktan biraz sonra
Normalde cihazınız unlocklu mu?

Eğer öyleyse yapmaz biraz bekleyin normalde güncellemesi gelir bu arada baştan yazılım kurun temiz kurulum her zaman iyidir.

aynen ekranı açık tuttum oldu ama 8.10.14219.341 değil de 8.1014226.341 gibi bir şeye güncelliyor heralde sıkıntı olur mu hocam
Yanlış bilmiyorsam update 1 paketini kuruyor onu kurduktan sonra programı açın entere basın sonra "yes" yazıp devam edin en büyük rakamlı yazılımı seçin ve yükleyin bu kadar basit hocam.

nasıl seçiyoruz hocam bir ses çıkıyor ama manuel seçmeyi çözemedim kusurabakma seni de yoruyoruz akşam akşam
Hocam açtığınız zaman zaten adımları göreceksiniz telefonunuzu görecek sizde "yes" yazıcaksınız sonra karşınıza yanlış hatırlamıyorsam 3 adet sürüm gelecek rakamların hangisi diğerlerinden büyükse onu seçin ve telefonunuzdan ayarlardan yazılım güncellemeye gidin orada ilerleme göreceksiniz bittiği zaman bir sonraki adıma geçebilirsiniz rehberimden.

hocam bir sürü dosya kopyaladı birşeyler olacak sandım ama güncellemeler kısmında yeni birşey yok run.eng dosyasından yaptım ama universalupdater dan seçemiyorum yazılımı

tamam hallettim hocam inş yüklenir bu sefer iyi geceler Allah rahatlık versin ilk defa forumdan yardım alıyorum bu konularda:D

Son düzenleme:
hocam bir sürü dosya kopyaladı birşeyler olacak sandım ama güncellemeler kısmında yeni birşey yok run.eng dosyasından yaptım ama universalupdater dan seçemiyorum yazılımı

tamam hallettim hocam inş yüklenir bu sefer iyi geceler Allah rahatlık versin ilk defa forumdan yardım alıyorum bu konularda:D
O eski updater çalışıyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı