Normalde cihazınız unlocklu mu?yeni tooldan mı yapayım kardeşim o da hata veriyor kırmızıya dönüyor yazılar
Lütfen en az '8.10.14219.341' olarak güncelleyin. . .bunu nasıl yapacağım böyle diyor
telefonda da böyle hata veriyor yükleme başladıktan biraz sonra
Yanlış bilmiyorsam update 1 paketini kuruyor onu kurduktan sonra programı açın entere basın sonra "yes" yazıp devam edin en büyük rakamlı yazılımı seçin ve yükleyin bu kadar basit hocam.aynen ekranı açık tuttum oldu ama 8.10.14219.341 değil de 8.1014226.341 gibi bir şeye güncelliyor heralde sıkıntı olur mu hocam
Evet hocamUniversalupdater i açıyorum hocam doğru mudur?
Hocam açtığınız zaman zaten adımları göreceksiniz telefonunuzu görecek sizde "yes" yazıcaksınız sonra karşınıza yanlış hatırlamıyorsam 3 adet sürüm gelecek rakamların hangisi diğerlerinden büyükse onu seçin ve telefonunuzdan ayarlardan yazılım güncellemeye gidin orada ilerleme göreceksiniz bittiği zaman bir sonraki adıma geçebilirsiniz rehberimden.nasıl seçiyoruz hocam bir ses çıkıyor ama manuel seçmeyi çözemedim kusurabakma seni de yoruyoruz akşam akşam
O eski updater çalışıyor mu?hocam bir sürü dosya kopyaladı birşeyler olacak sandım ama güncellemeler kısmında yeni birşey yok run.eng dosyasından yaptım ama universalupdater dan seçemiyorum yazılımı
tamam hallettim hocam inş yüklenir bu sefer iyi geceler Allah rahatlık versin ilk defa forumdan yardım alıyorum bu konularda![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.