M1 MacBook Air almalı mıyım?

Matlab, Python vs. işler için kullanılacak. Desteği olmadığı için sorun yaratacağını tahmin ettiğiniz bir uygulama var mı acaba?

Hocam ODTÜ yurtlarında kalacağım. Bildiğim kadarıyla stabil ve hızlı internetleri var. 1000/1000'lik bir internet bağlantısı yurtta dumura uğratır mı beni sizce?
Hocam GFN için ping süreleri de önem taşıyor. Denemeden bilemezsiniz. Kötü bağlantı değildir muhtemelen ancak oyun odaklı bir altyapıları da yoktur diye düşünüyorum. İmkan varsa önden farklı bir cihazla denerseniz en azından sonrasında sürpriz olmaz.

Hocam GFN için ping süreleri de önem taşıyor. Denemeden bilemezsiniz. Kötü bağlantı değildir muhtemelen ancak oyun odaklı bir altyapıları da yoktur diye düşünüyorum. İmkan varsa önden farklı bir cihazla denerseniz en azından sonrasında sürpriz olmaz.
Anladım hocam, teşekkür ederim.

Ortak kanı MacBook Air'ın doğru tercih olduğu yönünde. Özellikle portatifliği, uzun ömürlülüğü ve pil ömrü için MacBook Air alacağım sanırım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı