pil ömrü, hafiflik, fan sesi, çoğu bu bütçedeki gaming laptopa göre daha kaliteli kasa gibi şeyler yüzünden.Düşünsene o kadar para verdiğin MacBook'ta oyun dahi oynayamıyorsuno kadar paran varken niye MacBook almaya devam ediyorlar anlamıyorum, o kadar param olsa RTX kartlı laptop alırım, hem oyunu mu hem de edit veya tasarım uygulamalarını kullanırım.
Pil ömrü, hafiflik, fan sesi, çoğu bu bütçedeki Gaming laptopa göre daha kaliteli kasa gibi şeyler yüzünden.
Pil ömrü'nü ayarlarsam yine Mac'e göre fazla olur, hem benim için pil ömrü umurumda değil.
İşte olaylar sana göre şekillenmiyor. Macbooklar iş amaçlı. Kimse iş yerinde vs RGB ledler, fan sesleri ile uğraşmak istemiyor. Hafiflik ve tasarım önemli. Keza ekosistem de.Pil ömrü'nü ayarlarsam yine Mac'e göre fazla olur, hem benim için pil ömrü umurumda değil.
İnsanlar oyun oynamak zorunda değil.Oyun oynarken internet kafeye gidip milletin küfürlerini duymaktan iyidir![]()
İşte olaylar sana göre şekillenmiyor. MacBook'lar iş amaçlı. Kimse iş yerinde vs RGB LED'ler, fan sesleri ile uğraşmak istemiyor. Hafiflik ve tasarım önemli. Keza ekosistem de.
Hitap ettiği kitle tamamen farklı. Oyun oynayıp MacBook alanın evinde zaten oyun bilgisayarı vardır.Düşünsene o kadar verip PC alıyorsun oyun oynamak için laptopu bırakıp internet kafeye gidiyorsun... Ne anladım o işten?
Tamamen iş odaklı ince şık asla yarı yolda bırakmayan bir pc arayışında olanlar, evinde konsol v.s zaten bulunan kişiler tercih edebilir. Örneğin bende en basiti windows pclerde yaşadığım hatalar mavi ekran sorunları gibi problemler macbooku araştırmama ve denememe yol açtı. Sonuç artık çalışırken işim bölünmüyor.Düşünsene o kadar para verdiğin MacBook'ta oyun dahi oynayamıyorsuno kadar paran varken niye MacBook almaya devam ediyorlar anlamıyorum, o kadar param olsa RTX kartlı laptop alırım, hem oyunu mu hem de edit veya tasarım uygulamalarını kullanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.