M2 PCIe portundan harici ekran kartı takmak

bura26kara26

Hectopat
Arkadaşlar Elimde Acer Aspire V1 Nitro-Black Edition VN791g. Intel İ7 4720HQ 2.6GHz Boost Clock 3.6GHz, Nvidia GTX 960M, 16GB RAM 1TB HDD cihazı var ve bu cihaza harici bir ekran kartı takmak istiyorum. Bilgisayarımın anakartı üzerinde M2 PCIe portu var ve ben ekran kartını bu port üzerinden takmak istiyorum. Ancak harici ekran kartı takmak için olan cihazlar M2 PCIe girişi ile uyumlu değil. Bunun için çeviriciler var ve ben bu çeviricileri kullansam performansta düşüş olur? Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum öncelikle ekran kartı takmak için en iyi port m2 ve thunderbolt 3 portudur en hızlı veri akışını buradan alırsın ve dolasıyla bu portların adaptörleri de dolarında bu kadar arttığı bir dönemde bayağı pahalı ürünler.Şöyle ki ucuz versiyonu da var fakat diğer versiyonları kadar hızlı veri akışı sağlamıyor ve daha önce bu aparatla denenmiş tek bir tane bile egpu örneği yok yani biraz riskli.Ben genede linkleri atıyorum karar sana kalmış.Bu ucuz olan Tahmini Teslimat Zamanı , bu pahalı olanın dealextreme sitesinin linki PCI-E V9.5 EXP GDC M.2 M Key Version Laptop Video Card Docking Station, buda bangood linki [M.2 X4 Version] V8.0 EXP GDC Laptop External Independent Video Card Dock With Power Supply. Sana önerim eğer çok gerekli değilse bu işe kalkışmaman yönünde çünkü fiyatlar aşırı derece pahalı biraz doların düşmesini beklemelisin yoksa alınacak gibi değil.

Çok teşekkür ederim ekran kartım şuanda yeterli ancak bazı oyunlarda düşük video hafızası uyarısını alıyorum bu yüzden eGPU yapmak istemiştim. Zaten seneye kadar para biriktirip yapacağım umarım dolar düşer. Bu arada attığınız linklere baktım ve benim bahsettiğim mini PCIe girişini M.2 PCIe yuvasına dönüştüren aparatlardı.
Arkadaşlar Elimde Acer Aspire V1 Nitro-Black Edition VN791g. Intel İ7 4720HQ 2.6GHz Boost Clock 3.6GHz, Nvidia GTX 960M, 16GB RAM 1TB HDD cihazı var ve bu cihaza harici bir ekran kartı takmak istiyorum. Bilgisayarımın anakartı üzerinde M2 PCIe portu var ve ben ekran kartını bu port üzerinden takmak istiyorum. Ancak harici ekran kartı takmak için olan cihazlar M2 PCIe girişi ile uyumlu değil. Bunun için çeviriciler var ve ben bu çeviricileri kullansam performansta düşüş olur? Şimdiden herkese teşekkürler.
Acaba eGPU olayını yapabildiniz mi? Çünkü bildiğim kadarıyla bilgisayar üzerinde M2 PCIe girişi yok M2 SATA girişi var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı