M5A97 R2.0 ve FX 6350 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Manik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 684

Manik

Hectopat
O kadar para verdik güvenceye almak istiyorum ama param da kalmadı gibi birşey. Yarın zenfone 5 alacağım. Sistemi güvenceye almak için Sigortalı priz yeterli olur mu ? Yoksa Güç kaynağı şart mı ?

Arkadaşlar burdan da yardım almıştım ama en son yine kendi bildiğimi okudum bi sistem kurdum. Şu an foto atamıyorum ama şöyleydi;

• Asus M5 r2,0 Anakart
  • Amd fx 6350 İşlemci
  • Kingston 4 gb hyper Ram
  • Asus R9 2 gb 256 bit Ekran kartı
  • Ximateg kasa 600 W
  • 1 TB WD blue Hard disk

Nasıl olmuş ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle abartılacak afaki zararlar gelmez bilgisayarına. Sigortalı prizler evet işe yarıyor. Ama mucize bekleme. Ayrıca r9 2gb nedir? Modelini yazacaksın gb ile yürümez o iş. Sınır bütçeni belirle sana sistem toplasınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle abartılacak afaki zararlar gelmez bilgisayarına. Sigortalı prizler evet işe yarıyor. Ama mucize bekleme. Ayrıca r9 2gb nedir? Modelini yazacaksın gb ile yürümez o iş. Sınır bütçeni belirle sana sistem toplasınlar.
Benimde ekran kartım yok işlemcim amd fx tm 6350 anakartımda asus m5a97 r2.0 8 gb ram im var ekran kartı bütçem ise 1300 civarı yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı