Babam sadece TV'ye bağlayıp işte film falan izlemek için sipariş verdi. Mouse desteği olan kumanda ile kullanabilir mi klavye olmadan? Ona göre iade edeceğim.
Babam sadece TV'ye bağlayıp işte film falan izlemek için sipariş verdi.
Ondan var ama google yok onda.İlk kurulum için klavye gerekli. Apple TV 4K almanızı öneririm.
Ayrıca kurulumdan sonra sadece usb kablosuz mouse ile kullanılabilir değil mi?İlk kurulum için klavye gerekli. Apple TV 4K almanızı öneririm.
Hocam ondan var da web tarayıcısı yok, internete girip birşey izleyemiyor.Onun yerine Apple TV alın. Daha iyi.
Sadece kablosuz mouse ile kullanamaz mı?Iyi de Mac Mini'yi TV'ye baglayinca kumanda ile yonetemezsiniz ki cihazi. Bilgisayar kullaniyor olursunuz otomatik olarak. Klavye - fare gerekli yani. Kablosuz minik klavye ve farelerden alip kullanabilirsiniz.
O zaman TV klavyesi almanızı öneririm.Hocam ondan var da web tarayıcısı yok, internete girip birşey izleyemiyor.
Sadece kablosuz mouse ile kullanamaz mı?
Bana kalsa direk iade edeceğim çok gereksiz.O zaman TV klavyesi almanızı öneririm.
Elinizde direkt olarak taşınabilir güçlü bir işlemci oluyor. Tek dizi/film izlenmez ki Mac Mini'de. iOS uygulama geliştirmeye başlayabilirsiniz. Photoshop öğrenebilirsiniz vs..Bana kalsa direk iade edeceğim çok gereksiz.
Ekran klavyesi oluyor mu peki?O zaman TV klavyesi almanızı öneririm.
Hocam peki ne önerirsiniz onun için ben alma diyorum ama anlamıyor. Apple TV de tarayıcı yok diye beğenmiyor.Elinizde direkt olarak taşınabilir güçlü bir işlemci oluyor. Tek dizi/film izlenmez ki Mac Mini'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.