Cihaz eline ulaşınca tekrar test et performansını. Bildiğim kadarıyla 2 kere tamir hakkı var firmaların. 2 kere tamire yollandıktan sonra cihaz, hala sorun çözülemediyse, 3. de birebir değişim yapmak zorundadır.Dediğiniz gibi yaptım olmadı servis gönderdim söyle bir yazı göndermişler.
Değerli müşterimiz, cihazında yapılan testler sonucunda donanımsal sorun veya sorunlar olduğu tespit edilmiştir. Apple prosedürleri gereği sizin için değişimi yapılmış olan parçanız takıldıktan sonra testler yapılmış olup cihazınızın sorunsuz şekilde çalıştığı doğrulanmıştır. Yeni parça bilgileriniz alt kısımda yer almaktadır. Apple yetkili servis sağlayıcısı olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Değişen parça: Anakart + touch ID + fan kit + batarya
Bu kadar degişim yerine 1'e bir degişim istedim yapmadılar MacBook Pro degişim yok tamir var dediler 8 aylık cihaz.
Zaten ekran ve kasa hariç her şey değiştirilmiş. (Hatırladığım kadarıyla batarya ve klavye perçinli olduğu için birlikte değişiyor. Yani klavye de değişti).Apple yetkili servis sağlayıcısı olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Değişen parça: Anakart + touch ID + fan kit + batarya.
6 ay içerisindeki arızalarda iade ve değişim hakkı oluyor. 6 aydan sonra ücretsiz onarım dışında bir seçenek yok. Eğer cihaz bir defa onarıma gittikten sonra tekrardan arızalanırsa garanti süresi içerisinde iade, değişim hakları tekrardan doğuyor.Cihaz eline ulaşınca tekrar test et performansını. Bildiğim kadarıyla 2 kere tamir hakkı var firmaların. 2 kere tamire yollandıktan sonra cihaz, hala sorun çözülemediyse, 3. de birebir değişim yapmak zorundadır.
Batarya değişmiyor sanırım hocam. Benim cihazıma anakart değişimi olduğu söylendi ama batarya döngüsü aynı idi. Bataryanın değiştiğine emin misiniz? Tamir olayından dolayı hukuki bir sürecin içerisindeyim eğer anakart değişimi konusunda bana yalan söyledilerse bunu da öğrenmek istiyorum.Zaten ekran ve kasa hariç her şey değiştirilmiş. (Hatırladığım kadarıyla batarya ve klavye perçinli olduğu için birlikte değişiyor. Yani klavye de değişti).
Batarya değişmiyor sanırım hocam. Benim cihazıma anakart değişimi olduğu söylendi ama batarya döngüsü aynı idi. Bataryanın değiştiğine emin misiniz? Tamir olayından dolayı hukuki bir sürecin içerisindeyim eğer anakart değişimi konusunda bana yalan söyledilerse bunu da öğrenmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.