MacBook Pro alınır mı?

RTX3060ASUS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben LGS bitince bir adet PS5 alacağım ( eğer iyi bir not alırsam ) ek olarak bir adet bilgisayar alacağım fakat alacağım bilgisayara tam karar veremedim. Şu an 2 seçenek var. Bu arada inşallah yazılım ve bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Ondan dolayı MacBook Pro 2021 almayı düşünüyorum veya o fiyata bir oyuncu PC toplamayı düşünüyorum. Bir tarafım PS5 var zaten diyor, bir tarafım git bir Gaming PC + PS5 al diyor sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben LGS bitince bir adet PS5 alacağım ( eğer iyi bir not alırsam ) ek olarak bir adet bilgisayar alacağım fakat alacağım bilgisayara tam karar veremedim. Şu an 2 seçenek var. Bu arada inşallah yazılım ve bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Ondan dolayı MacBook Pro 2021 almayı düşünüyorum veya o fiyata bir oyuncu PC toplamayı düşünüyorum. Bir tarafım PS5 var zaten diyor, bir tarafım git bir Gaming PC + PS5 al diyor sizce hangisi?
PS5-Laptop al.

MacBook alacaksanız M1 işlemcili almaya çalısın.

Alırsam M1 çipli alacağım.
MacBook Pro öneririm çok oyun hastası değilseniz.

Fazla oyun hastası değilim PS5 yeter diye düşünüyorum.
Almış olduğun MacBook Pro sen üniversiteye geçene kadar eskimiş olur, pek mantığı kalmaz o yüzden. Bilgisayar topla derim.

Sence kaç sene dayanır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı