MacBook satılıp Monster alınır mı?

Monster Abra serisi yerine Tulpar serisine bakın belki ucuz fiyata koyan vardır.
Onun dışında ASUS TUF laptoplar uygun olabilir.
İsterseniz bakabilirim.
Teşekkür ederim hocam valla ben donanımdan hiç anlamıyorum desem yeridir, macbook şuanda tüm işlerimi görüyor ama biraz windows'a geçme isteği biraz da çok azda olsa oyun oynama isteği dolayısıyla geçeyim istiyorum ama geçtiğimde de takas edeceğim veya macbookumu satıp alacağım bilgisayar 2 gün sonra elimde kalmasın istiyorum. Tam marka model verirseniz bende bakarım teşekkür ederim tekrar

Hocam çok iyi oynatmasına gerek yok düşük ayarlar da olur mesela abra a7 m vardı fena değildi ama monster alınca kötü falan deniyor ne önerirsiniz idarelik
ben monster kullanıyorum memnumum ama laptop da bazen mavi ekrran yiyorum ve direk windows çöküyo ve bi daha windows yüklemem gerekiyo sıkıntı bi olay ama ben servisine gönderdim sorunum çözüldü bence o kadar kötü değil ama alcaksan bence excalibur a bi bak

Teşekkür ederim hocam vallahi ben donanımdan hiç anlamıyorum desem yeridir, MacBook şu anda tüm işlerimi görüyor ama biraz Windows'a geçme isteği biraz da çok az da olsa oyun oynama isteği dolayısıyla geçeyim istiyorum ama geçtiğimde de takas edeceğim veya MacBook'umu satıp alacağım bilgisayar 2 gün sonra elimde kalmasın istiyorum. Tam marka model verirseniz bende bakarım teşekkür ederim tekrar.

Fiyatına göre bayağı iyi bakmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim hocam vallahi ben donanımdan hiç anlamıyorum desem yeridir, MacBook şu anda tüm işlerimi görüyor ama biraz Windows'a geçme isteği biraz da çok az da olsa oyun oynama isteği dolayısıyla geçeyim istiyorum ama geçtiğimde de takas edeceğim veya MacBook'umu satıp alacağım bilgisayar 2 gün sonra elimde kalmasın istiyorum. Tam marka model verirseniz bende bakarım teşekkür ederim tekrar.

Önceki attığım linkten 3-4 bin lira fazla ama bu da fiyatına göre gayet iyi hocam hatta bayağı iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı