MacBook veya Mac Air alınır mı?

Pil ömrü, iOS için yazılım geliştirme ve ekosistem sebebiyle tercih edilebilir. Onun harici çok da mantıklı bulmuyorum.

Hocam direk klasik bütün iş diyelim biz ona bilişim kısacası diyelim flim arada sırada oyun vb de oyun da ahım şahım değilt tabii ki yükleniyor mu bilmiyorum bile.

Steam'de 195 oyun var 68 tanesi macOS X desteği var :D. Aslında bu oran daha yüksekti ancak ARM işlemciye geçtikten sonra Apple 32 Bit desteği kesti, buyüzden Mac desteği olupda 32 Bit oyunlar yine çalışmıyor.

Destekli oyunlarda oynanıyor. Geçen eşimin laptopundan WoW denedim gayet akıcı bir performans sergiliyordu lakin ısınıyordu. 😞
Desteklenen oyunlar bir zaman sonra sıkacaktır. Şahsen nadiren de olsa oyun oynayacak olsam Windows tercih ederdim. Düşünsene çok istediğin bir oyun çıkıyor millet şakır şukur oynarken sen destek gelsin diye dua ediyorsun, ya da emulatörlerle falan uğraşıyorsun 😀

Desteklenen oyunlar bir zaman sonra sıkacaktır. Şahsen nadiren de olsa oyun oynayacak olsam Windows tercih ederdim. Düşünsene çok istediğin bir oyun çıkıyor millet şakır şukur oynarken sen destek gelsin diye dua ediyorsun, ya da emulatörlerle falan uğraşıyorsun 😀

Oyun oynamak isteyen bir Mac kullanıcısıysan GeForce NOW kullanman lazım. Zaten gidip de God of War'ı M4 işlemcilerde oynayamazsın. M4 Max M3 Ultra lazım. Kaldı ki o kadar pahalı işlemcileri de oyun oynayarak cayır cayır yakmaya gerek yok. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00