MacBook vs Monster Tulpar T5 v22.1

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar mühendisliği için yeni bir laptop almayı düşünüyorum ama arada kaldım bir iş bilgisayarı olarak özellikleri yükseltilmiş 512 GB hafıza 16 GB RAM MacBook Pro (17.500TL) veya MacBook Air (14.500TL) mi yoksa oyunda oynamayı seviyorum ve şimdiki bilgisayarımda GTX950M 4 GB var ve eskisi gibi değil performansı kasmalar vs. oluyor hoşuma gitmiyor bu oy yüzden Monster (13.500TL) mı karar veremdim linkleri aşağı bırakacağım en büyük korkum bilgisayarı üniversiteye götürünce oyuncu bilgisayarlarının şarjının pek uzun gitmemesi bir de orada priz derdine girmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Monster:

Air:

Pro:

(Air ve Pro 16 GB RAM'li olacak)

Oyun istiyorsanız MacBook aklınızdan bence silmelisiniz çünkü seçenekler kısıtlı. Diğer yandan Monster yerine farklı markalar önerebiliriz.
@Burak Çağatay YİĞİT ASUS veya MSI modelleri çok daha güzel Monster kötü demiyorum ama bana hiç güven vermiyor.

Gayette kötü açık açık söylüyorum. Berbat ve ötesi.

950M ile oyunlarda idare edip, MacBook alman en mantıklısı, Monster'ın şarjı çok uzun gitmez, sürekli yanında taşıyacaksan zaten malzeme kalitesi yerlerde, kronik sorunları bitmeyen bir marka Monster. MacBook al okulda rahata er, evde veya yurtta da 950M'li sistemin ile iyi kötü oyun oynarsın yine.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar mühendisliği için yeni bir laptop almayı düşünüyorum ama arada kaldım bir iş bilgisayarı olarak özellikleri yükseltilmiş 512 GB hafıza 16 GB RAM MacBook Pro (17.500TL) veya MacBook Air (14.500TL) mi yoksa oyunda oynamayı seviyorum ve şimdiki bilgisayarımda GTX950M 4 GB var ve eskisi gibi değil performansı kasmalar vs. oluyor hoşuma gitmiyor bu oy yüzden Monster (13.500TL) mı karar veremdim linkleri aşağı bırakacağım en büyük korkum bilgisayarı üniversiteye götürünce oyuncu bilgisayarlarının şarjının pek uzun gitmemesi bir de orada priz derdine girmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Monster:

Air:

Pro:

(Air ve Pro 16 GB RAM'li olacak)
ASUS ROG serisinden alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı