- Makaleler
- 2
macOS Mojave Patcher 2008 ve sonrası her cihaza kuruluyor. İngilizcen varsa buradaki adımları takip edebilirsin takılırsan yardımcı olurum.
Kuruyorum hocam şuana kadar hiçbir sıkıntı yok teşekkürler bu arada ama ben kendi App Store'dan indirmeye çalıştığımda desteklemiyor diyor bu ne demek oluyor ?macOS Mojave Patcher 2008 ve sonrası her cihaza kuruluyor. İngilizcen varsa buradaki adımları takip edebilirsin takılırsan yardımcı olurum.
Patch yaptım hocam Macbook açılışında bayağı fark oldu resmen yani sadece arada sırada ısınma mıdır bilmiyorum ama ekran da çizgiler oluşup kapanıp bir uyarı ekranı geliyor bu nedir hocam ? SizceResmî olarak desteklemiyor ufak bir patchle uyumlu hale geliyor. Kurulum bittikten sonra tekrar usb ile başlatıp patch yapmayı unutma.
Nasıl yani ?Hangi formatta biçimlendirdin SSDyi?
Kurulumda SSDyi ne olarak formatladın APFS olarak kurmadıysan bende bu sorunu yaşamıştım. APFS olarak kurulum yapınca düzeldi bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.