MacFit için 680TL verilir mi?

Gereksiz pahalı arkadaşların haklı başka gymlere bak.

560 TL idi, elimde olmayan sebeplerden yazılamadım yarın yazılacaktım. 1 yıllık üyelikte 8 bin küsure denk geliyor. Resmi olmayan yerlere göre parasını hak ediyor mu? Kafamı bozdu ya kur aynı kalıyor zam gelip duruyor.

Gerçi arkadaşlarım da çok yoğun soğursun falan diyor da bilmiyorum.

Bulunduğun şehrin lokallerine git aşırı temiz oluyorlar ve her alet var. Öğrenci isen 3 aylık 450 TL gibi bir fiyattı ve o kadar da dolu olmuyor kesinlikle öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende macfit'e gidiyordum. 2 ay içerisinde çok zam yaptıkları için az önce iptal ettim. Benden aylık 1499 TL istiyorlar. Sürekli gitmediğim için yapıştırdım iptal talebini :D
(1.5 ay önce 1139 TL idi)

Son düzenleme:
Bulunduğun şehrin lokallerine git aşırı temiz oluyorlar ve her alet var. Öğrenci isen 3 aylık 450 TL gibi bir fiyattı ve o kadar da dolu olmuyor kesinlikle öneririm.
Esnaf mı? Tam anlamadım.

Bende macfit'e gidiyordum. 2 ay içerisinde çok zam yaptıkları için az önce iptal ettim. Benden aylık 1499 TL istiyorlar. Sürekli gitmediğim için yapıştırdım iptal talebini :D
(1.5 ay önce 1139 TL idi)
Saçma sapan fiyat politikaları var. 360'dan 500 oldu, oradan da 560 oldu. Tamam dedim dolar artıyor ama şimdi stabil olmasına rağmen şu an 680 lira acayip saçma.

560 TL idi, elimde olmayan sebeplerden yazılamadım yarın yazılacaktım. 1 yıllık üyelikte 8 bin küsure denk geliyor. Resmi olmayan yerlere göre parasını hak ediyor mu? Kafamı bozdu ya kur aynı kalıyor zam gelip duruyor.

Ben ilk başta bir mahalle salonuna gittim aylık fiyatı 370TL idi içerisi her geldiğimde leş gibi çamaşır suyu kokuyordu, makineler eskiydi, 10 tane koşu bandından 1 tanesi anca çalışıyordu, bisikletler gıcırdıyordu, soyunma odasında yerde sürekli bir ıslaklık vardı hatta bir ara tuvaletin bir şeyi patlamış leş gibi kokuyordu. Sonra gittim MACFit'e yazıldım her gün camlarına kadar siliyorlar her yer tertemiz, her türlü makine var, suyum biterse salonun içinde otomat var. Aletler çok daha kaliteli ve benim gittiğim şubede her şeyden fazla fazla olduğu için kalabalık olsa bile çok sıkıntı yaşamadım. 3 tane lat pulldown makinesi var mesela. Bu arada gitmekte kararlıysan benim gibi taahhüt yapmanı öneririm ben 1 yıllık taahhüt ile aylık ödemeli planı seçtim her ay 660TL ödüyorum zam gelse bile beni etkilemiyor. Kısacası yakınında ucuza kaliteli bir salon varsa ona da gidebilirsin ama sırf 200-300 TL hesabı için şu başta anlattığım tarz salonlara gitme benim için gerçekten işkence gibiydi o salon.

Ben ilk başta bir mahalle salonuna gittim aylık fiyatı 370TL idi içerisi her geldiğimde leş gibi çamaşır suyu kokuyordu, makineler eskiydi, 10 tane koşu bandından 1 tanesi anca çalışıyordu, bisikletler gıcırdıyordu, soyunma odasında yerde sürekli bir ıslaklık vardı hatta bir ara tuvaletin bir şeyi patlamış leş gibi kokuyordu. Sonra gittim MACFit'e yazıldım her gün camlarına kadar siliyorlar her yer tertemiz, her türlü makine var, suyum biterse salonun içinde otomat var. Aletler çok daha kaliteli ve benim gittiğim şubede her şeyden fazla fazla olduğu için kalabalık olsa bile çok sıkıntı yaşamadım. 3 tane lat pulldown makinesi var mesela. Bu arada gitmekte kararlıysan benim gibi taahhüt yapmanı öneririm ben 1 yıllık taahhüt ile aylık ödemeli planı seçtim her ay 660TL ödüyorum zam gelse bile beni etkilemiyor. Kısacası yakınında ucuza kaliteli bir salon varsa ona da gidebilirsin ama sırf 200-300 TL hesabı için şu başta anlattığım tarz salonlara gitme benim için gerçekten işkence gibiydi o salon.
Her yerini kontrol edicem, genelde meydanlarda oluyor bunlar. Çok dandik değil ama MACFit kadar da profesyonel değil.

Ben 3 ay önce salon arayışındaydım yani konuya hakimim. Ankara'ya hakim değilim ancak İstanbul'da böyleyse orada da böyledir diye düşünerek yaşadıklarımı anlatayım.

Öncelikle spor salonundan beklentilerin neler? Ben tek kişi değilim ev arkadaşım da var ve onun havuz olması, basket sahası olması gibi beklentileri vardı ve benim de sporumu rahat yapabilmem ve her bölgemi çalıştırmak için ekipman çeşitliliği gibi beklentilerim vardı. İlk aşamada bunlar konuşulmadan önce MACFit ve oldschool gibi yerlere gidip baktım ancak aşırı kalabalık olmaları beni çok rahatsız etti açıkçası oralarda spor yapılabileceğini düşünmüyorum. İlk aşamada öyle yerlere baktıktan sonra aklıma otellere gidip gymlerine bakmak geldi ve çok mantıklı olduğunu söylemem gerek, aşağı yukarı aynı fiyatlara daha klas insanlarla daha ferah ve kaliteli ekipmanlarla spor yapma ihtimaliniz var ancak her yerde böyle değil tabii bunu iyi araştırmanız gerek. Sağlık turizmi yapan falan biri bulursanız otellerle arası iyi olacağından size uygun fiyatlar çıkartabilirler, benim 18k fiyat aldığım yerden bu işle uğraşan bir tanıdığım 8K çıkarttı :D ancak ekipman yetersizliğinden dolayı ben tercih etmedim açıkçası ben kadar incelemenize gerek yok benim bazı sorunlarım olduğu için her hareketi yapmak istemiyorum, ondan dolayı spesifik aletler arıyorum. Tüm bunların en sonunda Google mapsi açtım ve yürüyerek gidebileceğim 10'a yakın spor salonunu tek tek tespit edip gittim tek tek gezdim en sonunda Gymfit'e gitmeye karar verdim diğerleri nasıldır bilmiyorum ama burada 4000m^2 bir alanı, kapalı havuzu, basket sahası, tenis, bisiklet, kardiyo, streching odası gibi birçok odası olan alet aralıkları geniş ferah güzel bir salon sağlıyor kendileri. Eğer burayı bulamamış olsaydım mahalle arası bir yere gidecektim alacaktım bir bar amiral hareketler squat bech press varyasyonları ve overheadpress gibi barla yapılan hareketlerle bir program belirleyip öyle devam edecektim alternatifim oydu. Çok farklı salonlarda çalıştım en sevdiğim salonlar hep eskileri oldu açıkçası samimi ortam çok klişe bir söz ama kasıntı kasıntı tiplerdense benche yattığını görünce yardıma gelen, girerken muz soda yapalım boşları yapan, çıkışta çay ısmarlayan tipleri tercih ediyorum ancak arkadaşıma uygun olmadığı için burayı tercih ettim.

Özetle; kriterlerini belirle, gidebileceğin salonları listele, tek tek gez, fp listesi yap ve karar ver.

Hocam artık her yer pahalı Merdiven altı duş bile alamayacağın salon aylık 600tl istiyor bu fiyatlara alışmamız lazım, en azından 100-200TL fazlasını verip hijyenik bir salona gitmeni tavsiye ederim. İstanbul'da yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı