Ben ilk başta bir mahalle salonuna gittim aylık fiyatı 370TL idi içerisi her geldiğimde leş gibi çamaşır suyu kokuyordu, makineler eskiydi, 10 tane koşu bandından 1 tanesi anca çalışıyordu, bisikletler gıcırdıyordu, soyunma odasında yerde sürekli bir ıslaklık vardı hatta bir ara tuvaletin bir şeyi patlamış leş gibi kokuyordu. Sonra gittim MACFit'e yazıldım her gün camlarına kadar siliyorlar her yer tertemiz, her türlü makine var, suyum biterse salonun içinde otomat var. Aletler çok daha kaliteli ve benim gittiğim şubede her şeyden fazla fazla olduğu için kalabalık olsa bile çok sıkıntı yaşamadım. 3 tane lat pulldown makinesi var mesela. Bu arada gitmekte kararlıysan benim gibi taahhüt yapmanı öneririm ben 1 yıllık taahhüt ile aylık ödemeli planı seçtim her ay 660TL ödüyorum zam gelse bile beni etkilemiyor. Kısacası yakınında ucuza kaliteli bir salon varsa ona da gidebilirsin ama sırf 200-300 TL hesabı için şu başta anlattığım tarz salonlara gitme benim için gerçekten işkence gibiydi o salon.