Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lutfen yardimci olun. Ben nasil bilgisayarima Mojave kurabilirim? Benim bilgisayarimda M.2 SSD'ye yuklu Windows ve alindigindan beri format atilmamis, bu yuzden fastbootla aciliyor ve partitionlar GPT Partition olarak kayitli.
Kurmak istediğiniz diskten alan ayırıp Paragon programı aracılığıyla HFS formatına çevirin. Sistem özelliklerinizi belirtmelisiniz ki Mojave uyumlu mu, değil mi söyleyelim. Kurulum rehberleri ve videoları mevcut.
Herkese selamlar! Elimden geldiğince rehber tarzı anlatmaya çalıştım, hazırsanız başlayalım :) İlk adımımız imajımızı indirmek ile başlıyor; https://www.technopat.net/sosyal/konu/opencore-macos-catalina-10-15-7-19h15-intel-amd-kurulum-imaji.1278171/ İmajı indirdikten sonra, DMG dosyamızı...
www.technopat.net
Clover Mojave kurulumu
İki link arasındaki tek fark önyükleyici farkı. Eğer alttaki ile nasıl Dual Boot yaparım derseniz, üstteki linkte gösterilen Windows(Disk Yönetimi & Paragon) adımlarını takip edin.