Mafia Definitive Edition neden kötü?

leaonur

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX AMD RADEON RX 6700
Ryzen 5 5600
Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram
Kingston 1tb ssd
MSI B450M-A PRO MAX
Meslek
Öğrenci
Optimizasyonu çöp, saçma bir şekilde ekranı hızlı hareket ettirince FPS düşüyor. Oyun donup kalıyor hiçbir şey yapamıyorum. Oyundan çıkmak bile işkence. Yok mu bunların çözümü, en azından donma sorununun. Mafia 2 böyle değildi. Oyun eski biliyorum ama optimizasyonu abartı derecede kötü.

Hayır 200FPS oynuyorum ekranı hızlı hareket ettirdiğimde 100FPS'e falan düşüyor.

Hocam denerimde yamasız oynayamam ki. Neyse bir deneyeyim olmadı farklı bir yama bulursam onu kurarım.

Hocam illaki farklı yama vardır siz bir kaldırıp deneyin bence. Bende yama da herhangi bir sıkıntı olmamıştı.

Hocam illaki farklı yama vardır siz bir kaldırıp deneyin bence. Bende yama da herhangi bir sıkıntı olmamıştı.
bu yamayı yükledim

Bu yamayı yükledim.

Evet bende buradan indirmiştim, oyun grafik ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?

Evet bende buradan indirmiştim, oyun grafik ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?
Hiç ellemedimki ayarları. sadece tam ekran yapmıştım. şimdi farklı bir yama arıyorum

Farklı bir yama piyasada yama TR de var sadece galiba. Yamayla ilgisi olmayabilir yamayı kaldırdığınızda düzeldi mi oyun?

Yamayı kaldırdıktan sonra düzeldi mi diye denemedim çünkü yama olmadan oynamayacağım için donması pek de umurumda olmaz(zaten denemem için yarım saat falan oynamam lazım 20.dk de falan oyun donup kalıyor). Şimdi yama TR'den indirdim onun kurulumunu yapıp deneyeceğim.

Farklı bir yama piyasada yama TR de var sadece galiba. Yamayla ilgisi olmayabilir yamayı kaldırdığınızda düzeldi mi oyun?

Çıldırmak üzereyim. Yamayı kurdum oyun daha açılmadan açılış ekranında dondu. Sanırım sorun yamada değil.

Yamayı kaldırdıktan sonra düzeldi mi diye denemedim çünkü yama olmadan oynamayacağım için donması pek de umurumda olmaz(zaten denemem için yarım saat falan oynamam lazım 20.dk de falan oyun donup kalıyor). Şimdi yama TR'den indirdim onun kurulumunu yapıp deneyeceğim.

Çıldırmak üzereyim. Yamayı kurdum oyun daha açılmadan açılış ekranında dondu. Sanırım sorun yamada değil.
Oyun dosyalarını doğrulayın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı