Mahallede fiber altyapı olup binada olmaması

keny0u

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

İstanbul arnavutköy ilçesinde ikamet edip yeni bir daire yaptırdık. Mahallede fiber mevcut ancak binada herhangi bir kablolama vs. Yok. Mütaahhit yapmamış işin kolayına kaçmış açıkçası. 18.06 da TurkNet'e başvurdum internet için f/o sinyali ve f/o kutusu olmadıgını söylediler bunlar ne anlama geliyor onu da bilmiyorum demek istediğim şu TurkNet'i iptal edip Türk Telekom'a başvuru yapsam süreç hızlanır mı?

Not: TurkNet ile her gün iletişim halindeyim hızlandırıyoruz çabalıyoruz vs vs gibi laflar söylüyorlar.

Sopa alıyorsun.

Sonra, o binayı yapan mütaahitin kafasına vuruyorsun.
bu kadar.

Neyse, Fiber verilmesi için gereken kutular ve ekipmanlar binanızın içinde yok bu yüzden size internet veremiyorlar.
Türk Telekom'u arayın ve konuşun TürkNET Gigafiber hariç bütün altyapılarını Türk Telekom üstünden verir.

Sopa alıyorsun.

Sonra, o binayı yapan mütaahitin kafasına vuruyorsun.
Bu kadar.

Neyse, fiber verilmesi için gereken kutular ve ekipmanlar binanızın içinde yok bu yüzden size internet veremiyorlar.
Türk Telekom'u arayın ve konuşun TurkNet GigaFiber hariç bütün altyapılarını Türk Telekom üstünden verir.

İlk cümlenizi o kadar çok yapmak istiyorum ki anlatamam.

Türk Telekom ile de görüşüyorum ancak dediğim gibi süreç hızlandırıldı vsvs diyor, TurkNet aboneliğimi iptal edip türktelekoma başvuru yapsam daha hızlı sonuç verir mi acaba bu çaba?

Merhaba,

İstanbul arnavutköy ilçesinde ikamet edip yeni bir daire yaptırdık. Mahallede fiber mevcut ancak binada herhangi bir kablolama vs. yok. Mütaahhit yapmamış işin kolayına kaçmış açıkçası. 18.06 da TurkNet'e başvurdum internet için f/o sinyali ve f/o kutusu olmadıgını söylediler bunlar ne anlama geliyor onu da bilmiyorum demek istediğim şu TurkNet'i iptal edip Türk Telekom'a başvuru yapsam süreç hızlanır mı?

Not: TurkNet ile her gün iletişim halindeyim hızlandırıyoruz çabalıyoruz vs. Gibi laflar söylüyorlar.

Hocam bende arnavutköy de oturuyorum şubat ayında benim fiber internetim geldi. Ancak bu aralar TT arnavutköy de işleri yavaşlattı.

İlk cümlenizi o kadar çok yapmak istiyorum ki anlatamam.

Türk Telekom ile de görüşüyorum ancak dediğim gibi süreç hızlandırıldı vsvs diyor, TurkNet aboneliğimi iptal edip türktelekoma başvuru yapsam daha hızlı sonuç verir mi acaba bu çaba?

TT'ye başvur.

Benim için o mütaahite çak 2021 yılındayız ve temel ihtiyaçtan birisi olan İnternet için gerekli altyapı getirmeyen mütaahiti ıslak sopa ile dövmek müstehaktır.

Türk Telekom'a başvurun onlar kendi aboneleri hariç diğer altyapıları pek iplemiyorlar.
TürkNET'e sırf abone gitmesin diye bizim civarımızda port sökmüşlerdi :D.

Hocam bende arnavutköy de oturuyorum şubat ayında benim fiber internetim geldi. Ancak bu aralar TT arnavutköy de işleri yavaşlattı.

Ya fiberi de istemiyorum artık ADSL bağlatayım dedim ona da yok dediler ne ADSL VDSL hiçbir şekilde internetim yok şu an. Acayip mağdur bıraktılar, siz hangi mahalledesiniz?

Bu arada TurkNet hiçbir şekilde süreci hızlandırmaz TT'den taahhütsüz paket başvurusu yaparsanız süreç bir tık hızlanabilir ben de öyle yapmıştım ama altını çiziyorum taahhütsüz başvuru yapın.

Link var mı taahhütsüz başvuru nasıl yapabilirim? Fiyat çok artmaz mı?
TT'ye başvur.

Benim için o mütaahite çak 2021 yılındayız ve temel ihtiyaçtan birisi olan internet için gerekli altyapı getirmeyen mütaahiti ıslak sopa ile dövmek müstahaktır.

Türk Telekom'a başvurun onlar kendi aboneleri hariç diğer altyapıları pek iplemiyorlar.
TurkNet'e sırf abone gitmesin diye bizim civarımızda port sökmüşlerdi :D.

Haha :D TT'ye başvuracağım tamamdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı